The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανατροπή από τον υπουργό Εργασίας. Τελικά, τι ποσοστό «μαϊμού»-τυφλών έχει η Κάλυμνος; Κύριο

Πρώτη έκδοση: «μαϊμού»-τυφλοί 66% (διοικητής του ΙΚΑ + υπουργός Εργασίας), δεύτερη έκδοση: 34% (διοικητής του ΙΚΑ), τρίτη έκδοση: 50% (υπουργός Εργασίας & Κοιν. Ασφαλίσεων).

Τρεις εκδόσεις ποσοστών με σκαμπανέβασμα

Η πρώτη έκδοση, του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου άλλαξε κατεπειγόντως μέσα σε 24 ώρες, ύστερα από δυναμική επέμβαση και απειλή του δημάρχου Καλύμνου  ότι θα οδηγήσει στα δικαστήρια το («σύντροφό» του πασοκτζή) κ.  Σπυρόπουλο.

Η δεύτερη έκδοση, και αυτή του  διοικητή του ΙΚΑ, κ. Σπυρόπουλου, ο οποίος με  μια θεαματική τούμπα στο νέο δ.τ. τους 100 ψευτοτυφλούς τους κατέβασε  στους 28 και το ποσοστό, από το 66%, στο 34%.

Θρίαμβος στις τάξεις της δημ. Αρχής! Δικαίωση!!!  Οι 100 έγιναν 28!  Άρα; Καμία κομπίνα…. Και η πάρλα πήρε φόρα-κατηφόρα: στελέχη του κ. Διακομιχάλη βάραγαν στα κανάλια απανωτές «εκπτώσεις» και τους  ψευτοτυφλούς τους έκαναν  26, μετά 24…  Αλλά τους έκοψε ς τη φόρα ο υπουργός Εργασίας με νεότερή του δήλωση του.

Στο μεταξύ όμως, προέκυψαν άλλα δύο «κρούσματα»: 1) Μια δημοσιογραφική ανάλυση σοσιαλιστικής «απόχρωσης» από δεξιούς Καλύμνου, Ρόδου κλπ.:  «Με μνημονιακά κριτήρια», είπαν, μπορεί να μη θεωρηθούν τυφλοί οι  28, αλλά με κοινωνικά κριτήρια είναι τυφλοί» (!!!). Με άλλα λόγια:  «βλέπει ο άνθρωπος, αλλά είναι φτωχός, επομένως του αξίζει το επίδομα τυφλότητας». Άδολη και καθόλου… υστερόβουλη ψηφοθηρικά «άποψη».  2) Ο βουλευτής Δωδ/νήσου (ΖΥΡΙΖΑ) κ. Γάκης σε δελτίο τύπου (25.7.13) τονίζει: «Οφείλουμε εδώ να εξάρουμε την άμεση αντίδραση και την επιμονή του δημάρχου Καλυμνίων που από την πρώτη στιγμή, και σχεδόν μόνος, υπερασπίστηκε την αξιοπρέπεια και των τυφλών αλλά και ολόκληρου του νησιού της Καλύμνου. Όμως το κακό είχε γίνει». Δεν είδε κανένα σκάνδαλο, παρά μόνο επικοινωνιακή «διαβολιά» της κυβέρνησης.

Τρίτη έκδοση, από τον υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση (φωτο). Σε τηλεοπτική του δήλωση, στις 24.7.13, επανέφερε το ποσοστό…  στο 50%! Και η δημ. Αρχή έμεινε κάγκελο. Στο νεοδημοκράτη υπουργό και, απ’ ό,τι φαίνεται, σοβαρό άνθρωπο, δεν μπορεί να κάνει παρέμβαση «συντροφική» κανένας συγκυβερνήτης υπουργός. Εδώ η δημ. Αρχή δεν κατάγγειλε τον υπουργό για σκοπιμότητες και ούτε τον απείλησε με μήνυση.

Ο υπουργός έμεινε σταθερός στην αρχική του δήλωση:   «Σε μια περίοδο που η χώρα και οι συμπολίτες μας υποβάλλονται σε μεγάλες θυσίες και στερήσεις, δεν επιτρέπεται σε κανέναν και για κανένα λόγο να επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με παράνομες πρακτικές και συμπεριφορές», τόνισε ο υπουργός σημειώνοντας πως έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την καταπολέμηση της παραβατικότητας που έχει αρχίσει ήδη να αποδίδει καρπούς και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους. Τονίζω προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως  το τοπίο» και «θα διερευνηθούν οι ευθύνες όσων συνέβαλαν σε αυτές τις παράνομες πράξεις, σε μια περίοδο που η χώρα και οι συμπολίτες μας υποβάλλονται σε μεγάλες θυσίες και στερήσεις».

Πρέπει να απαντήσουν

1) Θα μας πει αυτό το ασυνάρτητο και συρόμενο κράτος  πόσοι τελικά είναι οι τυφλοί στην Κάλυμνο και στην επαρχία Καλύμνου; Ποιο είναι επιτέλους το αληθινό ποσοστό; 66%, 34%, 50%;

2) Γιατί η συζήτηση για τους ψευτοτυφλούς κόλλησε μόνο στην Κάλυμνο και σκαμπανεβάζει το ποσοστό; Επειδή απλώς φώναξε… δυνατά ο δήμαρχος και έτρεξαν να τον «θεραπεύσουν»;  

3)  ο Δήμος της Καλύμνου είναι υπέρ της  κάθαρσης και διαφάνειας σε τοπικό επίπεδο; Αντέχει ένα τέτοιο άθλημα;

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δημοσιεύθηκε από ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ .... ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ... ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ; ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ; ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΡΟΣ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ;
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!!!!

  • Σύνδεσμος σχολίου Θανάσης Αθανασίου δημοσιεύθηκε από Θανάσης Αθανασίου

    Σακελλάρη, θέλοντας να εκφράσω την ταπεινή μου άποψη επί του θέματος, πιστεύω ότι υπάρχουν δύο ερμηνείες-προσεγγίσεις.
    Η μια είναι αυτή του ΙΚΑ και του αρμόδιου ("σοβαρού" κατά τα λεγόμενά σου) υπουργού, που πασχίζουν "να ξεσκεπάσουν" την ... τεράστια κομπίνα εις βάρος του κράτους. Τι ψάχνουν άραγε; Μα να δικαιολογήσουν τα όσα δεινά επιφυλάσσουν για την δοκιμαζόμενη κοινωνία, που έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όριά της και πρέπει να μας πείσουν ότι η χώρα αυτή κατοικείται από 12 εκατομμύρια λαμόγια και γι' αυτό φτάσαμε σ' αυτό το χάλι. (βλέπε δηλώσεις φωστήρων τύπου Πάγκαλου).
    Η δεύτερη ερμηνεία - προσέγγιση, έχει να κάνει με το "πάρτι" που γινόταν σε σχέση με όλα εν γένει τα προνοιακά επιδόματα και όχι μόνο αυτά της τυφλότητας. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει πως τα όσα λέγονται για τα "μαγαζάκια", τις περιβόητες "παράγκες" με τα επιδόματα αυτά, όπου με το ανάλογο "μπαξίσι" εξέδιδαν πιστοποιητικά κ.λ.π. είναι απλώς φήμες.
    Άρα σε δύο βάσεις πρέπει να τεθεί το θέμα: πρώτον στην βάση της διασποράς ψευδών δεδομένων και διασυρμού της Καλύμνου, που τάχα ήταν η "κολυμβήθρα του Σιλωάμ» των «κινέζικων» πιστοποιητικών αναπηρίας. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να ισχύει, αφού η Κάλυμνος δεν ήταν τίποτε άλλο από μια μικρογραφία της συνολικής διαφθοράς σ’ αυτή την χώρα.
    Το δεύτερο είναι πως μέσα σ’ αυτό τον κυκεώνα των επιθέσεων που δέχεται η ελληνική κοινωνία, την καθημερινή φτωχοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων, πρέπει, τουλάχιστον, να ξεσκεπαστούν οι «παράγκες» παραγωγής παρόμοιων περιστατικών και να λογοδοτήσουν, ακόμη κι αν κατέχουν δημόσιες θέσεις …
    Ανεξάρτητα αν τα επιδόματα των «ανοιχτομάτηδων – αόμματων» αντιστοιχούν στο 20, 30 ή 50% των πραγματικών δικαιούχων βοηθήματος τυφλότητας, η πολιτεία και ο δήμος, που τώρα πια έχει την αρμοδιότητα για όλα αυτά, χωρίς δηλώσεις και τυμπανοκρουσίες, ας προχωρήσουν στην αποκάλυψη και δίωξη, παρομοίων κυκλωμάτων.
    Αν ο αρμόδιος υπουργός και οι υπηρεσίες που ερευνούν παρόμοιες υποθέσεις, επιθυμούν την κάθαρση, ας βάλουν το νυστέρι και να ανοίξουν το μεγάλο απόστημα και όχι να αρκούνται σε ηχηρές δηλώσεις, επειδή άγγιξαν κάποιο παράπλευρο «σπυράκι».
    Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία
    Με εκτίμηση
    Θανάσης Αθανασίου
    (πρώην) διαχειριστής ηλεκτρονικής ενημερωτικής σελίδας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos