Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Δύναμη Αθλιότητας" σε δελτίο τύπου της παράταξης «Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής» Κύριο

Η κυβερνώσα δημοτική παράταξη του κ. Δ. Διακομιχάλη σε απάντηση της κριτικής που του άσκησε ο δ.σ. κ. Σάκης Ζερβός – αρχιτέκτονας, τέως πρόεδρος του δημ. συμβουλίου και πρώην έπαρχος Καλύμνου – εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου.

Ο σχολιασμός του κειμένου περιττός. Το δημοσιεύουμε μόνο και μόνο για να δούνε οι απανταχού Καλύμνιοι και οι φίλοι της Καλύμνου τι είδους  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  έχει η Κάλυμνος με τέτοια δελτία τύπου και με τέτοιο ήθος εξουσίας. Μια μόνο κουβέντα: το λογότυπο της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», πρέπει να διαβάζουμε πια ΔΥΝΑΜΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ.

Δημοσιεύομε αυτό το δ.τ. – μνημείο πολιτικής αθλιότητας για…  τιμωρία του «πολιτικού» ανδρός κ. Διακομιχάλη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Κάλυμνος   23 Ιουλίου 2013 

ΠΡΟΣ:   Μ. Μ. Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με την απαράδεκτη χθεσινή παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΙΓΑΙΟ TV του εκπροσώπου τύπου της Παράταξης Μαστροκούκου,  κ. Σακ. Ζερβού έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1. Η δικαίωση της Καλύμνου και των υπολοίπων νησιών της Επαρχίας μας δια του Δημάρχου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη είναι  καθολική.

2. Τελικά δεν κατάφεραν να εκθέσουν την Κάλυμνο και τα άλλα νησιά εξαιτίας της αποτελεσματικής παρέμβασης του κ. Δημάρχου.

3. Όμως ο καριερίστας της τοπικής πολιτικής σκηνής, ο άνθρωπος που έχει μάθει να πολιτεύεται άνευρα, χωρίς ιδεολογία , με αντικειμενικό σκοπό μόνο το πολιτικό του μεροκάματο, ο άνθρωπος που δε δίστασε να πουλήσει τον αδελφικό του φίλο για μια έμμισθη θέση στο Δήμο, ο άνθρωπος που ποτέ ο καλυμνιακός λαός δεν τον έκανε Δήμαρχο παρά τις τόσες προσπάθειές του, τολμά και μιλά για την αποτελεσματική λειτουργία του Δημάρχου, που παλικαρίσια πολιτεύεται για τα συμφέροντα της Καλύμνου;

4. Όσον αφορά τους όποιους παραβατικούς (όχι οπωσδήποτε 100 που ανάφερε, αλλά 28), που παράνομα έπαιρναν το επίδομα τυφλότητας, επειδή αυτό ήταν αρμοδιότητα του Επαρχείου και όχι του Δήμου, ρωτάμε: σε ποιο βαθμό ευθύνεται ο κ. Ζερβός, ως πρώην Έπαρχος και πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας Πρόνοιας,  για το σκάνδαλο αυτό;

Από το Γραφείο Τύπου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version