The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από τους 152 «τυφλούς» Καλύμνου που εξετάστηκαν, οι 100 δεν ήταν τυφλοί… Κύριο

Δεκάδες άτομα που λάμβαναν παράνομα επίδομα τυφλότητας, 200 ευρώ ανά μήνα, εντόπισαν στα Δωδεκάνησα οι επανέλεγχοι που διενεργήθηκαν από τις Υγειονομικές Επιτροπές του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Οι έλεγχοι έγιναν στην Κάλυμνο, από τις 11/06/2013 έως τις 13/06/2013, για επιδοματούχους των περιοχών Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας, Πάτμου και Λειψών, και στη Ρόδο, από τις 26/06/2013 έως τις 28/06/2013.

Στην Κάλυμνο κλήθηκαν για επανέλεγχο 156 άτομα, εκ των οποίων δεν προσήλθαν τέσσερις. Από τους 152 που εξετάσθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι 100 δεν ήταν τυφλοί (ποσοστό 65,79%). Αντίστοιχα, στη Ρόδο, κλήθηκαν 131 επιδοματούχοι, και από τους 125 που εξετάστηκαν (δεν προσήλθαν έξι) οι εννέα διαπιστώθηκε δεν ήταν τυφλοί (7,20%).

«Απογοήτευση και οργή» εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και τόνισε ότι «θα διερευνηθούν οι ευθύνες όσων συνέβαλαν σε αυτές τις παράνομες πράξεις».

«Σε μια περίοδο που η χώρα και οι συμπολίτες μας υποβάλλονται σε μεγάλες θυσίες και στερήσεις, δεν επιτρέπεται σε κανέναν και για κανένα λόγο να επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με παράνομες πρακτικές και συμπεριφορές» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας.

(Πηγή: in.gr  19.7.13)

ΑΡΓΩ:

1.Η υπογράμμιση στο άρθρο είναι δική μας.

2.Αν μετρήσουν και τους επιδοματούχους αναπήρους Καλύμνιους, κι άλλο ρεκόρ θα σπάσουμε.  Μετά, βγάλε και τα πολιτικά σου συμπεράσματα για το πώς γίνονται οι εκλογές στην Κάλυμνο και πώς συνυφαίνεται η συνεργασία του "Κυρίαρχου Λαού" με τους "Κυριάρχους του Παιχνιδιού". Και, πρόσεξε, μην πεις ότι απογοητεύτηκες; Κι εσύ συνεργάζεσαι με τον τρόπο σου... Μέσα στο "παιχνίδι" είσαι και βαθιά χωμένος.

Τελευταία τροποποίηση στις

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο καταγγέλλει το ΙΚΑ ότι εξέδωσε "ψευδέστατα στοιχεία" και παρουσίασε ο κ. Διακομιχάλης τα δικά του στοιχεία, αυτά που λένε την αλήθεια, στα οποία είναι μικρότερος ο αριθμός των παράνομων επιδομάτων. Και έτρεξαν αμέσως οι φίλοι του δημοσιογράφοι, που βγάζουν λαβράκια και καρχαρίες να αναγγείλουν πρώτοι τα στοιχεία πριν εκδοθεί το δελτίο τύπου. Επίσης, απειλεί ο κ. Διακομιχάλης το μηνύσει το ΙΚΑ (αλά ΕΛΣΤΑΤ, που διέγραψε τη Χώρα "παράνομα"). Με άλλα λόγια, ο δήμαρχος λέει ότι: 1)Αφού οι μαϊμού"-τυφλοί είναι λιγότεροι,δεν υπάρχει κομπίνα. 2) Το ΙΚΑ, που εξέδωσε "ψευδέστατα στοιχεία" όπως ισχυρίζεται, ενήργησε δόλια. Για να καταγγείλει το δήμαρχο της Καλύμνου; Ακατανόητο. 3) Γιατί ο δήμαρχος αυτοπαρουιάζεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση; Γιατί βγήκε λάβρος στο δελτίο τύπου ο κ. Διακομιχάλης καθώς και δύο φορές στο τηλεοπτικό ΣΚΑΪ; Απορίες...

  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δημοσιεύθηκε από ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ. ΕΔΩ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΔΟ ΕΥΚΟΛΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ. ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΑΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ - ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΣΚΕΣΙ -, ΛΟΓΩ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ- ΣΚΑΪ - ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ κ. ΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΩΠΑΙΝΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos