The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι πραγματογνώμονες του ΧΥΤΑ έφυγαν κι έριξαν πίσω τους «μαύρη πέτρα» Κύριο

Οι πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από τον ανακριτή Κω και ορκίστηκαν  να εξακριβώσουν  αν έγιναν όντως οι εργασίες στο ΧΥΤΑ, υπέβαλαν την παραίτησή τους.

 

Την είδηση (θριαμβική αλλά με στυλ… λύπης) έφερε στην Κάλυμνο ο κ. δήμαρχος,  το απόγευμα, της 16.7.13, ερχόμενος από την Κω, και αμέσως την κοινολόγησε με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ΑΙΓΑΙΟ TV.

Οι λόγοι παραίτησης

Οι λόγοι παραίτησης των πραγματογνωμόνων, σύμφωνα τον κ. Διακομιχάλη, είναι ότι βρέθηκαν σε αδιέξοδο και ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενες μερίδες. Δηλαδή, από τη μια η παράταξη Διακομιχάλη κι από την άλλη η παράταξη της αξ. αντ/τευσης, του κ. Γ. Μαστροκούκου.

Η πληροφόρηση αυτή που προσέφερε ο κ. Διακομιχάλης ελέγχεται για την αξιοπιστία της, γιατί είναι αδύνατο να προέβαλαν οι πραγματογνώμονες τέτοιους λόγους. Γιατί δεν ήταν δυνατόν να περίμεναν ότι θα βρουν στην Κάλυμνο κλίμα ειρήνης και συναίνεσης πάνω σε μια «φλεγόμενη» υπόθεση με βροχή καταγγελιών. Επομένως οι λόγοι μπορεί να είναι οποιοιδήποτε άλλοι εκτός από το ότι βρήκαν συγκρουόμενες παρατάξεις και απόψεις. Δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, αλλά φέρεται ότι ο ένας εκ των δύο εμπειρογνωμόνων προέβαλε λόγους υγείας – λέτε να τον «έπιασε η καρδιά», όπως λένε συνήθως, και να έφυγε ψυχοπλακωμένος και πανικόβλητος;

Τους κάθισαν στο  «διάβασμα» και όχι στις μετρήσεις

Τι έγινε πράγματι;  Η παράταξη Διακομιχάλη υποχρέωσε τους πραγματογνώμονες να ξαναδούν το θέμα όλο από την αρχή. Τους κάθισαν κάτω και τους έβαλαν να αρχίσουν όχι το μέτρημα αλλά το διάβασμα, για να ανακαλύψουν   τα «μυστήρια» του ΧΥΤΑ. Η δημ. Αρχή είπε ότι πρώτα είχαν να κάνουν «δουλειά γραφείου».  Ο ανακριτής βέβαια τους είχε αναθέσει συγκεκριμένο: να καταμετρήσουν τις εργασίες στο ΧΥΤΑ  κάνοντας εκσκαφές στα επίμαχα σημεία. Όμως ο κ. Διακομιχάλης τους έκατσε τους πραγματογνώμονες μηχανικούς στο διάβασμα…  και τους έβαλε να γράψουν «εξετάσεις» σε  «θέματα εκτός ύλης» , με αποτέλεσμα αυτοί να παραδώσουν «λευκή κόλλα» και να φύγουν και να ρίξουν πίσω τους «μαύρη πέτρα.

Και τι θα γίνει από δω και πέρα; Είναι θέμα ανακριτή, προέδρου πρωτοδικών Κω. Εκείνος θα κρίνει και θα αποφασίσει αν θα ορίσει νέους πραγματογνώμονες ή θα υποχρεώσει τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, που είναι κατά νόμον οι μόνες υπεύθυνες και αρμόδιες, να κάνουν τις μετρήσεις.

Δύο φάρσες… με την ίδια «συνταγή»

Όμως το νέο βεγγαλικό του κ. Διακομιχάλη ήταν η εξαγγελία του και πάλι (αλά ΧΥΤΑ) ότι θα ζητήσει  από τον ανακριτή να μην κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις των πραγματογνωμόνων και να τους υποχρεώσει να προχωρήσουν στις μετρήσεις…

Ποια είναι η ουσία της υπόθεσης;  Ο κ. Διακομιχάλης κέρδισε και αυτή τη μάχη: υπέβαλε τους πραγματογνώμονες σε «τεστ υπερκοπώσεως», με αποτέλεσμα να φύγουν τρέχοντας  και την ίδια στιγμή καλεί τηλεοπτικά…  τον ανακριτή να τους υποχρεώσει να πάρουν πίσω την παραίτησή τους, αν και ξέρει πολύ καλά ότι τέτοιες κωλοτούμπες δε γίνονται…

Ο κ. Διακομιχάλης έχει τρελάνει τις αντιπολιτεύσεις με τις απανωτές φάρσες.  Εφάρμοσε και στο ΧΥΤΑ την ίδια «συνταγή» που «μαγειρεύει» για τη σωτηρία του ονόματος της Χώρας. Και εκεί,  διακήρυξε ότι θα μηνύσει την ΕΛΣΤΑΤ  (!!!…) επειδή διέγραψε το Χωριό χωρίς να τον ρωτήσει…  Τώρα, αφού οδήγησε τους πραγματογνώμονες στη φυγή, ζητά από τον ανακριτή να μην κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις τους (!!!).

Δύο φάρσες με την ίδια «συνταγή» …

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Αντ. Ρούσσος δημοσιεύθηκε από Γιώργος Αντ. Ρούσσος

    Και μετά θα πάμε στις εκλογές και θα λέμε πάλι για σκάνδαλα ΧΥΤΑ...
    Και πιο μετά θα έρθει η παραγραφή αδικήματος και θα την βγάλουν για ακόμα μια φορά καθαρή...
    Και για να μην υπάρξει παρερμήνευση: καθαρή πάει να την βγάλει αυτός που κάνει τα πάντα για την παραγραφή. Απορώ πως υπάρχει ακόμα κόσμος που αυτό το πράγμα δεν το βλέπει!!! Απορώ γιατί μόλις έγραψα τα παραπάνω απλά και μόνο για να πω ότι ο γαϊδαρος δεν πετάει!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos