The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια συνέντευξη του Δημ. Καρδούλια που «έσπασε κόκαλα» - και δύο δελτία τύπου Κύριο

Ο δικηγόρος κ. Δημ. Καρδούλιας παρουσιάστηκε «ζωντανά» (και πολύ… ζωντανά μάλιστα) στο ΑΙΓΑΙΟ TV, την Παρασκευή, 12. Ιουλίου, 2013, για να απαντήσει στις κατηγορίες που εξακόντισε  εναντίον του η παράταξη του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη με δηλώσεις αλλά και με δελτίο  τύπου. Η εμφανισή του "έσπασε κόκαλα" και έφερε άλλα δύο δελτία τύπου.

Η δημ. Αρχή είναι εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη από τις τηλεοπτικές παρουσίες  του κ. Καρδούλια, ο οποίος  βγαίνει στην τηλεόραση εις μεν το θέμα της επισκευής του Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ με την ιδιότητα του πρώην νομικού συμβούλου της ΑΝΕΚ, εις δε το θέμα του ΧΥΤΑ ως συνήγορος των πελατών του δημοτικών συμβούλων αλλά και του εργολάβου του έργου.  

Στην ως άνω τηλεοπτική εμφάνισή του ο κ. Καρδούλιας  κατακεραύνωσε τον κ. Γ. Θανάτση, πρόεδρο της ΑΝΕΚ και υπεύθυνο του Τύπου του δημάρχου, αποδεικνύοντάς με ντοκουμέντα και αποσπάσματα δηλώσεων του ιδίου του κ. Θανάτση  ότι κατ’ επανάληψη ψεύδεται. Για παράδειγμα, στο ένα βίντεο ο κ. Θανάτσης δήλωνε περιχαρής, έξω από το Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ, μόλις είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Καλύμνου ερχόμενο από την επισκευή,  ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επισκευής και το κόστος είναι κάτω από 100.000€, και στη συνέντευξη τύπου ότι το κόστος είναι 147.000€. Παρομοίως,  στο ΧΥΤΑ την «κομπίνα» η παράταξη Διακομιχάλης την είχε ανεβάσει αρχικά στις 500.000€, μετά την κατέβασε γύρω στις 350.000 και τώρα, με την τελευταία τους ανακοίνωση στις 272.000€, ενώ πρόσθεσε ο κ. Καρδούλιας ότι ,σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσαν, η πρόσθεση των επιμέρους ποσών αθροίζεται στις 129.000€ και είπε χαρακτηριστικά ότι «οι άνθρωποι ούτε πρόσθεση δεν μπορούν να κάνουν».  

Συμπληρωματικά στο θέμα ΧΥΤΑ είναι πολύ σημαντική η επισήμανση του κ. Καρδούλια ότι στην υπόθεση αυτή ο κ. Διακομιχάλης ξεκίνησε ως καταγγέλλων και τώρα είναι κατηγορούμενος μαζί με όλο το προηγούμενο δημ. σ/λιο.

Να τονίσουμε δε ότι  για τα «αλλεπάλληλα και ασύστολα ψεύδη Θανάτσης», όπως επαναλαμβάνουν με κάθε ευκαιρία οι κ. Δ. Καρδούλιας και Σάκης Ζερβός, δημ. σ/λος και υπεύθυνος Τύπου  της παράταξης του κ. Γ. Μαστροκούκου, ο κ. Καρδούλιας στην τηλεοπτική του εμφάνιση χρησιμοποίησε ακαταμάχητο αποδεικτικό υλικό.

Σε παρένθεση να προσθέσω ότι για τα ψεύδη τον κ. Θανάτση στο ΑΙΓΑΙΟ TV, ήταν καταπέλτης  και ο δημ. σ/λος της  ελ. αντ/τευσης κ. Ρήγας,  ο οποίος με ολιγόλεπτη εμφάνιση του απέδειξε με δύο μικρά βίντεο ότι ο κ. Θανάτσης έλεγε ψέματα όταν διατεινόταν στη συνέντευξη τύπου ότι άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά τον κ. Ρήγα να τον κατηγορεί για πλαστογραφία. Κλείνει η παρένθεση.

Για τις αποκαλύψεις του κ. Καρδούλια κατά την τηλεοπτική του εμφάνιση η παράταξη της αξ. αντ/τευσης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου.  

Αλλά  και η παράταξη Διακομιχάλη, «ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» εξέδωσε δικό της δελτίο τύπου, νικητήριο(!), με το οποίο όμως δεν απαντά στα όσα είπε ο κ. Καρδούλιας.

Παραθέτουμε και τα δύο δελτία τύπου, να τα αξιολογήσει ο αναγνώστης.

***

ΠΑΡΑΤΑΞΗ Γ. ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ – ΑΞ. ΑΝΤ/ΤΕΥΣΗ 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

                                

 Κάλυμνος, 15/7/2013

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρόσφατη παρουσία του δικηγόρου κ. Δημήτρη Καρδούλια στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΙΓΑΙΟ TV» και στην εκπομπή «ΕΝ… ΚΑΛΥΜΝΩ», την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 και η πλήρως στοιχειοθετημένη-τεκμηριωμένη απάντησή του με αφορμή τις συνεχείς προκλήσεις του Δρ. Γ. Θανάτση προς τον ίδιο, μας αναγκάζει, παρεμβαίνοντας, να δηλώσουμε, για άλλη μια φορά, αυτό που δυστυχώς, μονίμως και συστηματικά είμαστε υποχρεωμένοι, έστω και με κουραστικές επαναλήψεις, να τονίζουμε, ότι «οι μάσκες της δημοτικής αρχής έπεσαν και πάλι».

Ο κ. Δημήτρης Καρδούλιας, παραθέτοντας αδιάσειστα στοιχεία, δηλαδή τις δηλώσεις του ιδίου του Δρ. Γ. Θανάτση σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, απέδειξε, με τον πλέον αδιαμφισβήτητο και κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο Δρ. Γ. Θανάτσης ψεύδεται ασύστολα και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, επιχειρώντας, προκλητικά και ανερυθρίαστα, να παραπλανά συστηματικά τον καλυμνιακό λαό.

Καλούμε λοιπόν τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Διακομιχάλη - μιας και ο ίδιος ο Δρ. Γ. Θανάτσης δεν πρόκειται να αισθανθεί την στοιχειώδη ευθιξία που θα του επέβαλε την εθελούσια παραίτησή του -  να αναλάβει την τεράστια πολιτική ευθύνη, την οποία τον επιφορτίζει η παρουσία του Δρ. Γ. Θανάτση στη δημόσια ζωή του νησιού μας και να μας απαλλάξει ΟΛΟΥΣ, ακόμα και την παράταξή του, από ένα άτομο, που ανερυθρίαστα, συστηματικά και προκλητικά ψεύδεται και παραπλανά τον καλυμνιακό λαό.

Ας μπει επιτέλους ένα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ σ’ αυτήν την κακοπαιγμένη παράσταση με πρωταγωνιστή τον Δρ. Γ. Θανάτση.

                                                                       Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης

***

ΠΑΡΑΤΑΞΗ  Δ. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ  

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Κάλυμνος  15 Ιουλίου 2013

 

ΠΡΟΣ:  Μ. Μ. Ε.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

Αναφορικά με την παρουσία - «τηλεοπτική δίκη» της περασμένης Παρασκευής, στο ΑΙΓΑΙΟ TV του δικηγόρου Καρδούλια, στην οποία μονολογώντας προσέβαλε και απείλησε παραληρηματικά εκ του ασφαλούς τους πάντες, θα θέλαμε να του πούμε μερικές αλήθειες, προκειμένου να τον επαναφέρουμε στην πραγματικότητα.

1.       Γνωρίζει βεβαίως ότι στο στάδιο της τακτικής ανάκρισης, η οποία είναι μυστική, δεν μπορεί να δημοσιοποιεί έγγραφα της δικογραφίας. Επειδή, αυτή η ενέργεια του ως δικηγόρου είναι ανεπίτρεπτη, θα λάβουν γνώση οι αρμόδιοι για τα περαιτέρω.

2.       Διάβασε και επέδειξε παράνομα ένα έγγραφό μας που κατατέθηκε πρόσφατα στον Ανακριτή Κω και το ερμήνευσε, διαστρεβλώνοντας πλήρως το περιεχόμενό του, λέγοντας ότι δήθεν αλλάξαμε το ποσό των 500.000 της αρχικής μας καταγγελίας και το μειώσαμε … στις 272.500 ευρώ. Τελικά, έτσι τον βολεύει, έτσι λέει. Του συστήνουμε να είναι πιο προσεκτικός….

3.       Δεν κατάλαβε, βέβαια, ότι τόσο κοστολογείται (μαζί με τους τόκους που με πολύ χαμηλό ενδεικτικό επιτόκιο υπολογίσαμε) ένα μόνο μέρος των εργασιών που καταγγέλλουμε; Και μάλιστα ότι οι εργασίες αυτές, αναφέρει και ο ίδιος ο Λούρμας, ότι δεν εκτελέστηκαν και παρ’ όλα αυτά πληρώθηκαν;

4.       Τέλος η όλη του παρουσία αναφορικά με το θέμα ΧΥΤΑ, για το οποίο δεν καταλαβαίνει, τί του γίνεται, υποδηλώνει πανικό και σύγχυση την ύστατη αυτή χρονική στιγμή της ανακριτικής διαδικασίας.

5.       Δεν θα παραλείψουμε βέβαια να σημειώσουμε ότι η όλη εμφάνιση του δικηγόρου θυμίζει φτηνή τηλεοπτική αυτοδιαφήμιση, παρά δικαιολογημένη εμφάνιση συνηγόρου…

 

6.       Σε ό,τι αφορά δε την σκαιή επίθεση στο πρόσωπο του κ. Θανάτση του θυμίζουμε τα εξής:

7.       Είναι ο ίδιος δικηγόρος, που με τον κολλητό του και σημερινό κουμπάρο του, τότε πρόεδρο της ΑΝΕΚ Λελέκη «αγνοούσαν» για χρόνια ότι ο πράκτοράς τους ροκάνιζε 410.000 ευρώ κι εκείνοι σφύριζαν αδιάφορα…

8.       …Και όταν το θέμα «έσκασε» από τον σημερινό δήμαρχο, δεν είδαμε τον δικηγόρο να προβαίνει άμεσα στις προβλεπόμενες διαδικασίες μαζί με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., προκειμένου να διασφαλίσει τα οικονομικά συμφέροντα της εταιρείας από την οποία πληρωνόταν.

9.       Κάθε άλλη απάντηση στον κύριο δικηγόρο που παρουσιάστηκε ως «απλός πολίτης» για να τα πει, δεν έχει νόημα και δεν έχουμε διάθεση να τον παρακολουθήσουμε ούτε στα από αυτόν αναφερόμενα γυμνασιακά φροντιστήριά του, ούτε στις συχνόπυκνες αυτοδιαφημιστικού τύπου τηλεσυνεντεύξεις και τηλεπαρουσίες του στα κανάλια. Πάντως, δεν είδαμε άλλους δικηγόρους να κάνουν τα ίδια…

                                         Από το Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos