Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Κανένας δημοτικός αστυνομικός δεν περισσεύει»

Ν. Δένδιας: Προβλέπεται η ομαλή ένταξή τους στο νέο μοντέλο δράσης της ΕΛ.ΑΣ.

«Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη όχι απλώς θα αξιοποιήσει στο ακέραιο την εμπειρία των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και θα τους καταστήσει σημαντικό παράγοντα στην εμπέδωση κλίματος ευνομίας στις πόλεις μας. Κανείς δεν περισσεύει απ’ όσους μπορούν να προσφέρουν στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας του πολίτη» δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας.

«Στόχος μας είναι οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενταχθούν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες και εντέλει στους δημότες» σημειώνει ο υπουργός και εξηγεί:

«Με τη σύσταση της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης, στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, προβλέπεται η αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών και η ομαλή ένταξή τους στο νέο μοντέλο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας».
(newsbeast.gr, 14.7.13)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version