Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γυμναστική για σώματα αρμονικά

Πολύ ωραία δουλειά απέδειξε ο Γ. Μαύρος ότι κάνει στο γυμναστήριό του, GYMNASIUM.

 

Η ετήσια εκδήλωση που πραγματοποίησε, το βράδυ της 10.7.13, στην κεντρική πλατεία (κάτι που κάνει κάθε χρόνο), ήταν και φέτος, κατά κάποιο τρόπο, οι δημόσιες εξετάσεις της δουλειάς του, την οποία εξέθεσε στη δημόσια κριτική και αξιολόγηση. Πήρε Άριστα.

Έγινε καταφανέστατο είναι ότι τα προγράμματα του γυμναστηρίου του στους τομείς της γυμναστικής, της σωματικής άσκησης και του χορού «χτίζουν» ωραία κορμιά, με διάπλαση που ποτέ δεν την ειχε δει η Κάλυμνος. Ειδικότερα, είναι προγράμματα που καλλιεργούν γυναικεία σώματα και τα κάνουν δυνατά και καλογυμνασμένα. Τα "μαθαίνουν" να κινούνται με αρμονία, ρυθμό και χάρη. Αυτό ακριβώς που ήταν και το πρώτο ιδανικό των αρχαίων Ελλήνων στην καλλιέργεια των νέων και το απέδιδαν με τη φράση «καλός καγαθός» (καλός > κάλλος, καλλονή… /  το «αγαθός» αναφερόταν στην ψυχική και πνευματική καλλιέργεια)

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version