The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Βόμβα» στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ!! & στο ΑΙΓΑΙΟ TV - Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 Κύριο

Ο Κώος πλοιοκτήτης του τουριστικού “Maria Star”, κ. Θεμιστοκλής Κέλλης (φωτο), έστειλε στο φίλο του και ιδρυτή της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ, κ. Γιάννη Ιωαννίδη,  την παρακάτω είδηση την οποία δημοσίευσε σήμερα ο κ. Ιωαννίδης και η ΑΡΓΩ την αναδημοσιεύει (με τη φωτο της) χωρίς σχόλια, γιατί η είδηση από μόνη της τα λέει όλα.

 

Να συμπληρώσουμε μόνο ότι την καταγγελία αυτή εις βάρος της διοίκησης της ΑΝΕΚ (ότι δηλαδή στέλνει επιβάτες στο τούρκικο καταμαράν, εις βάρος  της κωακής σύμπραξης των ακτοοπλόων, όταν δε συμπληρώνει αριθμό για ταξίδι στην Τουρκία ή του περισσεύουν επιβάτες) την επανέλαβε ο κ. Κέλλης, με τηλεφωνική του παρέμβαση, σήμερα 5 Ιουλίου, στο ΑΙΓΑΙΟ TV, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που είχαν οι δημοσιογράφοι του σταθμού, κ.κ. Μπ. Μαΐλλη & Μ. Χαραμαντάς, με το δημ. σ/λο της αντ/τευσης και τέως πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Μιχ. Λελέκη. Και μάλιστα μίλησε για το δήμαρχο των Ιμίων (κ. Διακομιχάλη) που τώρα ενισχύει την τουρκική εταιρία εις βάρος των Κώων πλοιοκτητών.

Κυκλοφορεί καμιά διάψευση;

*

Θεμ. Κέλλης προς Γιάννη Ιωαννίδη

Στο εκδοτήριο της ΑΝΕΚ κόβουν εισιτήρια και για το… τούρκικο καταμαράν!

Φίλε Γιάννη,

Μέσα στα τόσα παράξενα που βιώνω τελευταία στο Λιμάνι μας, είδα κι αυτό, που με έκανε έξω φρενών.

Στο εκδοτήριο των πλοίων του Δήμου Καλυμνίων, μόλις συμπληρώσουν τον αριθμό των επιβατών που τους δίνει ο νόμος, συνεχίζουν να κόβουν για το τούρκικο καταμαράν!

Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, το αφήνω σε όλους τους συμπατριώτες…

Φιλικά

cpt Θέμος Κέλης

Τελευταία τροποποίηση στις

10 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Michael Milonas δημοσιεύθηκε από Michael Milonas

    Aloimono Ellines
    Aloimono Kalymnioi kai Koes, mia xoufta antropoi kai anti na ginoume grothia ,enomenoi , magarizoume o enas ton allo ........isos gia ayto den pame pote mprosta.

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Πάντα η ΑΝΕΚ ήταν αντικείμενο πολιτικών αντιπαραθέσεων καί πάντα θα είναι όσο ο Δήμος έχει μερίδιο στην ΑΕ.
    Το κάνει επειδή έτσι μπορεί και μεταφράζει επιχορηγήσεις σε ψήφους..μόνο σαν κερδοφόρα εταιρεία έχει δικαίωμα ύπαρξης η ΑΝΕΚ με την παρούσα ιδιοκτησιακή συμμετοχή του Δήμου..εάν χάνει χρήματα έχει λόγο ο Καλυμνιακός Λαός καί βέβαια η επιτροπή ανταγωνισμού..

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ δημοσιεύθηκε από ΜΙΚΕΣ Β. ΡΗΓΑΣ

    Η ελεύθερη αγορά και ο ανταγωνισμός δεν φοβίζει τον σωστό επαγγελματία.
    Η ΑΝΕΚ για πρώτη φορά τόλμησε να σκεφτεί και να ενεργήσει πέρα απο τα μέχρι σήμερα δεδομένα και αυτό τρομάζει πολλούς. Πιστεύω ότι η οικονομική ανάπτυξη της εταιρίας θα έλθει μέσα απο τέτοιες ενέργειες. Το μπλοκάρισμα των σκαφών στο πήγαινε-έλα απο Κάλυμνο σε Μαστιχάρι δεν θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της Καλύμνου και της ΑΝΕΚ.
    Με λυπεί δε αφάνταστα το γεγονός οτι η ΑΝΕΚ έγινε αντικείμενο πολιτικών αντιπαραθέσεων.

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργοσ Θανάτσης δημοσιεύθηκε από Γιώργοσ Θανάτσης

    Εγινε μια κοινοπραξία στην οποία δε δέχτηκαν , παρουσία του Δ. Σ. της ΑΝΕΜ, να συμμετάσχουν τα πλοία ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ και ΗΛΙΑΣ Τ. Μάλιστα πρότειναν ενοίκιο 30.000 ευρώ για το ΣΤΑΡ για όλη την περίοδο. Τέτοια ξεφτίλα δε θα τη δεχόταν από τους ... φίλους μας τους Κώους κανένας.
    Αντίθετα επιχείρησαν νε δείρουν ( ο πολύς κ. Χαματζόγλου, ναι αυτός που δεν έχει καθόλου ...τούρκικα συμφέροντα) τον άνθρωπο , συμπατριώτη μας που κόβει τα εισιτήρια την πρώτη κι όλας μέρα που έφτασε το πλοίο στην Κω.
    Η ΑΝΕΚ και κανένας που έχει σχέση με την ΑΝΕΚ δε στέλνει κόσμο στο τούρκικο. Αντίθετα μόλις η κοινοπραξία πάρει εισιτήρια από την ΑΝΕΚ διώχνει τους τουρίστες για να εκθέσει την ΑΝΕΚ. Τέτοια είναι η τουριστική συνείδηση των εξελιγμένων Κώων.
    Καλά θα κάνει η κοινοπραξία να μην ξαναδιώξει τους τουρίστες που η ΑΝΕΚ στέλνει σ' αυτούς γιατί την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό θα υπάρξει καταγγελία σε όλες τις αρχές και όπως ξέρουν αυτό είναι πολύ σοβαρό.
    Η ΑΝΕΚ θα εξακολουθήσει να κάνει ταξίδια στην Σύμη, στην Πάτμο , στην Ψέριμο, στην Αλικαρνασσό και όπου αλλού της ζητηθεί.
    Όσο για το ότι πρόσφεραν 80.000 ευρώ για το ΣΤΑΡ εδώ είμαστε και αύριο κι όλας. Ιδού η Ρόδος κύριοι ιδού και το πήδημα.

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Αγαπητέ Γιάννη (;) ..την έννοια της ελεύθερης οικονομίας δυστυχώς δεν την καταλαβαίνετε, ούτε βέβαια καί η πλειοψηφία των Ελλήνων που ψάχνουν ο καθένας γιά το δικό του στημένο μαγαζί που να αποκλείει άλλους..οι συντεχνείες, συμπράξεις κλπ στήνονται με ένα κύριο σκοπό καί μόνον τον έλεγχο της αγοράς με εκβιασμούς και αποκλείσεις..εμείς ναί εσεις´ όχι ..έχω πικράν πείρα..Ελεύθερη αγορά λοιπόν γιά καλύτερο ανταγωνισμό και
    Βελτίωση των υπηρεσιών στις μεταφορές..
    Όχι βέβαια ότι οι ΑΝΕΚ/Δημος Καλυμνίων εστερνίζονται την ελεύθερη αγορά / οικονομία..

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιάννης δημοσιεύθηκε από Γιάννης

    Ο κ. Ι. Ν. Πατέλλης "μυρίστηκε" νταβατζιλίκiα και μονοπώλια στoυς Κώτες, επειδή οι άνθρωποι έκαναν επιχειρηματική σύμπραξη; Έλεος πια!!! Και δεν "μυρίστηκε" νταβατζιλίκι στα λαθραία εισιτήρια που πορμηθεύουν στους Τούρκους άνθρωποι της ΑΝΕΚ καιμάλιστα εις βάρος των Κώων επιχειρηματιών και των Καλύμνιων που εργάζονται στα σκάφη τους; Τέτοια "μύτη" έχει; Αυτή τη λαθραία συναλλαγή δεν την βλέπει; Τελικά, σε τι Θεό πιστεύει;

  • Σύνδεσμος σχολίου Μανόλης Βλ. δημοσιεύθηκε από Μανόλης Βλ.

    Ετσι σκεφτεται το δίδυμο Διακομιχάλης-Θανάτσης: καλύτερα με τους Τούρκους παρά τους Κώους; Να τους χαιρεστε φίλοι Καλύμνιοι.

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Χατζ. δημοσιεύθηκε από Γιώργος Χατζ.

    O Θανάτσης δεν πιάνεται και ούτε μαζεύετε. Μεγάλη ιστορία: ΔΕΥΑΚ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΝΕΚ... Έχει ακόμη πολύ δουλειά: αφαλάτωση, Θέρμα και "έτερος τζόγος".

  • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΑΝΝΗΣ Μ. δημοσιεύθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ Μ.

    Ο "ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ"; ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Ή Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ "ΚΥΡΊΩΝ"; ΤΙ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Σύμπραξη ακτοπλόων Κω !!!
    Νταβατζιλίκια καί μονοπωλιακές πρακτικές μυρίζω..θα τα κάνουμε θάλασσα πάλι με τους Τούρκους, αφού τσακωθούμε καλά καλά μεταξύ μας..ριζικό ρε παιδί μου να μην μαθαίνουμε..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos