The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γ. Γαλουζής: «Σενάρια… φαντασίας, στις εκλογές θα κατεβούμε αυτόνομα…» Κύριο

Διερχόμαστε νευρική… (σε βαθμό κρίσης…)  προεκλογική περίοδο και οι πολιτικές δηλώσεις, αναλυσο-εκτιμησο-φαντασίες αυξάνονται.  Έχουμε ελευθερία Τύπου και ο κάθε…  τύπος  ή τύπαρος, μετά από "προθέρμανση" διά της ενοράσεως, μπορεί να λέει  και να γράφει ό,τι γουστάρει κι αγαπά, αφού γι’ αυτές τις δημιουργίες του  δεν πληρώνει ούτε δεκάρα ΦΠΑ.

 

Τι γνωρίσματα έχουν τα δημοσιεύματα αυτής της κατηγορίας; Άλλοτε είναι πονηρά και δόλια, και έχουν προφανέστατο σκοπό να προκαλέσουν κάποια αντίδραση μιας παράταξης  ή πολιτικού προσώπου που έχουν βάλει στο στόχαστρο, ώστε να υποκλέψουν μια δήλωση. Άλλοτε είναι βλακώδη και κάνουν μπαμ από μακριά. Συχνά συνδυάζουν και τα δύο.

Αλλά και οι πολιτικοί αντιδρούν ποικιλοτρόπως. Άλλοτε «κόβουν» το πονηρό και ετεροβαρούς στόχευσης βλέμμα του δημοσιεύματος και του συντάκτη της, προπάντων αν αυτός  είναι «γνωστός εν τη Ιουδαία», και σιωπούν χαμοαγελαστά. Άλλοτε όμως «τσιμπάνε» το δόλωμα με τη μία, ειδικά αν πολιτικός είναι αψίθυμος και παρορμητικός.

Αλλά υπάρχει και η άλλη περίπτωση: ο πολιτικός να προσποιείται ότι τάχατες  «τσίμπησε» και παρασύρθηκε σε μια κάποια απαντηση, προκειμένου  να στείλει μήνυμα σε κάποιον άλλο αποδέκτη (όχι στην κουρούνα της προβοκάτσιας) και, συνεπώς, να χρησιμοποιεί κι εκείνος με τη σειρά του το δημοσίευμα σαν εργαλείο με διπλό σκοπό, και το "σεναριογράφο" να βαρέσει καταλλήλως, αν του τα έχει φυλαγμένα..., και τις προθέσεις του να κοινοποιήσει. Μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια, όπως κάνουν οι καλοί κυνηγοί...

Και τώρα στο προκείμενο: Ο κ. Γαλουζής εξέδωσε την παρακάτω απάντηση σε σχόλιο ή άρθρο (δε γνωρίζουμε τι συνέβη…) τοπικής εφημερίδας. Ο αναγνώστης μπορεί να εκτιμήσει προς τα πού «βλέπει» ο κ. Γαλουζής…

***

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΑΛΟΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Διεύθυνση Γραφείων Καλαμιώτισσα – Κάλυμνος τηλ/φαξ:2243022599

e-mail: neaΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 29/06/2013  

Προς: Μ.Μ.Ε.

ΣΕΝΑΡΙΑ . . .   ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Διαβάζοντας το  δημοσίευμα της νησιωτικής διαδρομής με  τίτλο  «Ο αρχηγός και το Βαρίδι» διαπίστωσα  για άλλη μια φορά να βάλλεται η  παράταξη και ένα σημαντικό στέλεχος της, ο ιατρός Γιάννης Μαγκάκης, ιδρυτικό στέλεχος  και ομόφωνα προταθείς  γραμματέας της παράταξης από την ίδρυση της.  Η στόχευση του Γιάννη Μαγκάκη δεν είναι τυχαία και ούτε γίνεται από τυχαίο πρόσωπο. Ο κ. Δρόσος Γιώργος  πρώην μέλος της παράταξης μας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  κατά τις εκλογές του 2010, απεχώρησε άμεσα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών,  όλοι γνωστοί «Οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ».

Θεωρώ ότι πρέπει  να παραθέσω κάποια στοιχεία της στάσης  και συμπεριφοράς του φίλου και συναγωνιστή Γιάννη  Μαγκάκη.  Δεν  το πράττω από υποχρέωση, ούτε γιατί ο Γιάννης  δεν  έχει την δύναμη και την γνώση να στηρίξει τον εαυτό του, αλλά για να κάνω γνωστή  την δεδομένη εκτίμηση μου στο πρόσωπο του.

Ο Γιάννης Μαγκάκης, έμπειρος πολιτικός, ηθικός, τίμιος, με κύρος, ικανότητες και γνώσεις, αυθόρμητος  μέχρι παρεξηγήσεως πολλές φορές, εκρηκτικός, σταθερός στις θέσεις  και στις απόψεις του,  στήριξε την παράταξη στις  δύσκολες μετεκλογικά στιγμές,  βοήθησε με τις προτάσεις του  αλλά και με τον τεκμηριωμένο πολιτικό του λόγο, τόσο εντός του δημοτικού συμβουλίου όσο και από το βήμα των ΜΜΕ στην  καθιέρωση της παράταξης μας ως της κυρίαρχης αντιπολιτευτικής δύναμης.

Η όλη του συμπεριφορά δεν μου έδωσε  δικαίωμα να δω τον Γιάννη ως ανταγωνιστή. Δεν αισθάνθηκα να «ροκανίζεται η καρέκλα μου», έτσι κι αλλιώς δεν αποτελεί αυτοσκοπό ο δημαρχιακός θώκος σε κανένα από τους δύο  μας.  Οι αρχές και οι αξίες,  ξεπερνούν τις προσωπικές φιλοδοξίες.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαγκάκη ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές  εκλογές για λόγους υγείας, δεν αφήνουν περιθώρια προφητικής ενόρασης σε κανένα.

Είθε να είναι καλά και να το ξανασκεφθεί. Η κοινωνία μας  χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Γιάννη του οποίου το ειδικό πολιτικό βάρος θα βοηθήσει στην ανάκαμψη και ανάταξη της  Καλύμνου.

Τα μυθεύματα περί συγχώνευσης - συστράτευσης  της παράταξης μας με την παράταξη Μαστροκούκου, τα οποία εκπορεύονται και διακινούνται από τα φερέφωνα διαφόρων πολιτικών κύκλων, δεν θα καταφέρουν να επιτύχουν τον στόχο τους γιατί  θα  διαψευσθούν  πανηγυρικά.

Η παράταξη μας δεν υπήρξε ποτέ «παράταξη της παρέας», έχει μέλη, φίλους  με όραμα,  αρχές και αξίες που την περιβάλλουν, την στηρίζουν  και την καθιστούν την κύρια πολιτική δύναμη και την  εν δυνάμει δημοτική αρχή.

Η αυτόνομη κάθοδος της παράταξης μας, δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση.

Η πρόταση μας αποτελεί την μοναδική αλλαγή στο πεπαλαιωμένο πολιτικό  σκηνικό του νησιού μας. Είμαστε η πραγματική αλλαγή. Ο τόπος χρειάζεται απαλλαγή από τα πολιτικά κατεστημένα που οδηγούν το νησί στην ύφεση και στην οπισθοδρόμηση.

Η επιστημονική φαντασία είναι ένα παραμύθι, συχνά φανταστικό αν και ευδιάκριτο από τον ρεαλιστικό μύθο.

Κλείνοντας, θα το θεωρούσα άδικο αν δεν έλεγα στον «σεναριογράφο» ότι  το αφήγημα  του  εντάσσεται  στα ελκυστικά διηγήματα   επιστημονικής φαντασίας που όμως   η γοητεία  και  η πλοκή  του  δεν συναρπάζει το αναγνωστικό κοινό.

Ιωάννης Α. Γαλουζής

Επικεφαλής Παράταξης

«ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos