The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δήμος: «Από άλλους τα παίρνουμε, από άλλους όχι…»

Δε φτάνει που η Κάλυμνος έχει τα μαύρα της τα χάλια στην καθαριότητα, έχουμε και τα «κόλπα» του Δήμου με τις «ειδικές» αποφάσεις. Καταγράφουμε την προσωπική εμπειρία, μένοντας μόνο στα  γεγονότα:

1.    Παρασκευή, 8.6.13,  έβγαλα στο δημόσιο δρόμο μια μαύρη σακούλα των σκουπιδιών, δεμένη καλά, μισογεμάτη από χορταράκια του κήπου και κλωνιά αγιοκλήματος. Την τοποθέτησα  δίπλα στην κολόνα της εξώπορτας που είχε στην κορυφή της την πινακίδα της εφημερίδας: Η ΑΓΓΩ Της ΚΑΛΥΜΝΟΥ…  (εδώ βέβαια αναγνωρίζω την σκοπιμότητά μου, καθώς είχα την περιέργεια να «μετρήσω» το Δήμο)

2.     Η σακούλα έμεινε εκεί μέχρι τη Δευτέρα, 10.6.13. Έλεγα: «απροσεξία τους; Θα δούμε».  Ωστόσο το απορριμματοφόρο του Δήμου κλαδιά, κλαδέματα  και μάλιστα χύμα  από άλλα σημεία…

3.    Την Τρίτη 11.6.13, έβγαλα και δεύτερη σακούλα, πάλι δεμένη καλά και μισογεμάτη με τα ίδια σκουπίδια του κήπου. Το απορριμματοφόρο πέρασε και έφυγε.

4.    Συνέχισα όλη τη βδομάδα αυτή τη «μέτρηση» της «ευαισθησίας» και τη «πολιτικής» του Δήμου πάνω στην καθαριότητα, και οι σακούλες έφτασαν να γίνουν 6.

5.    Στο μεταξύ τα ανοικτά απορριμματοφόρα του Δήμου συνέχιζαν κανονικά  τα  δρομολόγια με τεράστια κλαδέματα και φορτωμένα τίγκα.

6.    Την Κυριακή το πρωί, 16.6.13, ήρθε στο σπίτι ο υπεύθυνος δημ. σ/λος επί της καθαριότητας κ. Γ. Κατσοτούρχης και  είπε στη σύζυγό μου ότι δεν πρόκειται να πάρουν τις σακούλες: «συνεδριάσαμε(!) και αποφασίσαμε για τα σκουπίδια του κήπου:  από άλλους τα παίρνουμε και από άλλους όχι»!!!   

7.       Μετά από αυτή τη δήλωση της Κυριακής αφήσαμε δυο μέρες να περάσουν, μπας και «αποφασίσει» αλλιώς η Αρχή επί τη καθαριότητας. Όμως  το απορριμματοφόρο του Δήμου κοντοσταμάτησε στην εξώπορτα, ο οδηγός είδε τις σακούλες  και την πινακίδα: Η ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ,  πάτησε γκάζι και έφυγε.

8.       Από εκείνη την ώρα εφάρμοσα άλλο «σχέδιο»: μετέφερνα τις σακούλες λίγο πιο πάνω, δύο κάθε μέρα,  και το απορριμματοφόρο τις έπαιρνε. Υπέθεσα ότι τις έπαιρναν επειδή ο «αποστολέας» ήταν άγνωστος.  Ήταν ένα «παιχνίδι» κοντά δύο εβδομάδων.

 

Δεν κατάλαβα τι «ήθελε να πει ο ποιητής» Κυριακή πρωί με τη φράση «από άλλους τα παίρνουμε, από άλλους δεν τα παίρνουμε». Πιθανόν να ήθελε να πει άλλα και, άλλα του βγήκαν απ’ το στόμα.

Ένα είναι το πραγματικό και αδιαμφισβήτητο γεγονός:  τα σκουπίδια μένανε πάνω από 12 μέρες και μόλις τα πήγα λίγα μέτρα πιο πέρα («μισο-χρεωμένα» σε άλλο δημότη),  τα σκουπίδια έφευγαν  χωρίς άλλες συνεδριάσεις και αποφάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας όλων των Καλυμνίων… και χωρίς «ειδικό» σχέδιο δράσης…   

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos