The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απάντηση του Μαν. Μουσελλή στην ΑΡΓΩ - Ανταπάντηση

Κύριε  Τρικοίλη,

Επειδή το άρθρο που αναρτήσατε στις 13/6/2013 στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα «Η Αργώ της Καλύμνου», περιέχει ανυπόστατες πληροφορίες (δήλωση) και βαρείς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο μου (θύμα), υποχρεώθηκα να κάνω απομαγνητοφώνηση του επίμαχου σημείου της συνέντευξης μου, για να αποδείξω  σ εσάς, στους συμπατριώτες μας  και στους αναγνώστες σας  την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

 

 

Απομαγνητοφώνηση  διάλογου από την εκπομπή του Αιγαίο Tv στις 12/9/2013.

Δημοσιογράφος: Δεν μου λέτε κάτι, συνεργάζεστε με τον κ. Γιώργο Δρόσο;

Μουσελλής: Συνεργάζομαι με το κ. Γιώργο Δρόσο; Όχι, συνεργάζομαι με την Νησιωτική Διαδρομή του κ. Δημήτρη Δρόσου στην οποία είναι διευθυντής ο κ. Γιώργος Δρόσος.

Δημοσιογράφος: Ναι σωστό, σωστό, σωστό.

Μουσελλής: Για να κυριολεκτούμε, έτσι.

Δημοσιογράφος: Έχετε όμως πολύ καλές σχέσεις.

Μουσελλής: Βεβαίως, είμαστε συγγενείς με το κ. Δρόσο.

Δημοσιογράφος: Έχετε πολύ καλές σχέσεις.

Μουσελλής: Είμαστε πρώτα ξαδέλφια.

Δημοσιογράφος: To να γράφει ο κ. Δρόσος για εσάς ότι ενδεχομένως θα είστε ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας , αυτό προκύπτει πως δηλαδή, δηλαδή ο άνθρωπος πως, του ήρθε, μήπως έκανε καμιά συζήτηση μαζί σας;

Μουσελλής: Φαντάζομαι ότι δεν του ήρθε έτσι. Μαζί μου δεν έχει γίνει κάποια  συζήτηση.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα.

Μουσελλής: Μου ανέφερε, επειδή με πήρε κάποια στιγμή ο κ. Δρόσος , ότι έχω αυτές τις πηγές και θα το γράψω, του λέω γράψε το, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσιογράφος: Εσείς γιατί δεν το διαψεύδατε;

Μουσελλής: Να σας πω γιατί δεν το διέψευσα.

Δημοσιογράφος: Ή δεν χρειαζόταν διάψευση;

Μουσελλής: Δεν χρειαζόταν διάψευση κύριε …….. δεν θεώρησα  ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις αφενός, και αφετέρου κοιτάξτε να δείτε, όταν πολιτεύεσαι στο επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου σημαίνει ότι θέλεις να προσφέρεις. Προσφορά σημαίνει ότι δεν ζητάς την θέση από την οποία θα προσφέρεις. Εμένα ο Καλυμνιακος λαός μου είπε κ. Μουσελλή σε θέλουμε, όταν συμμετείχα στις εκλογές, για δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης. Ούτε για Δήμαρχο σε θέλουμε, ούτε για αντιδήμαρχο ούτε για…. εκεί με κατέταξε.

Δημοσιογράφος: Ωραία εντάξει κλείνει αυτή η θητεία σας.

Μουσελλής: Κλείνει αυτή η θητεία μου, εάν ο καλυμνιακός λαός νομίζει ότι μπορώ εγώ να πάω σε άλλο επίπεδο αυτό θα φανεί. Προς το παρόν έμενα, για τις συγκεκριμένες εκλογές έτσι όπως είναι δομημένη η οικογενειακή μου ζωή, η επαγγελματική μου ζωή δεν μου επιτρέπουν να κάνω αυτό το άλμα.

Δημοσιογράφος: Άρα παραμένεις δηλαδή στην παράταξη Μαστροκούκου, αυτό λέω;

Μουσελλής: Εγώ λέω, κοίταξε να δείτε, εγώ είπα ότι παραμένω, δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Δημοσιογράφος: Α το λέτε ξεκάθαρα

Μουσελλής: Βεβαίως το λέω ξεκάθαρα.

Δημοσιογράφος: Τώρα σας ακούω εγώ να το λέτε ξεκάθαρα.

Μουσελλής: Μπορώ εγώ αυτή την στιγμή να πω ότι για την επομένη πενταετία ότι δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος με την έννοια ότι είναι έτσι  δομημένη η οικογενειακή και η επαγγελματική μου ζωή που….

Δημοσιογράφος: Και θα είσθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

Μουσελλής: Θέλω να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα πω εγώ.

Δημοσιογράφος: Όταν κάποιος θέλει;

Μουσελλής: Ε, δεν αρκεί μόνο το θέλω, πρέπει να υπάρξει ένα κατάλληλο κλίμα  στο οποίο και θα συμμετέχεις. Πολύ φοβάμαι ότι το κλίμα αυτό έχει πάρει άλλες στροφές, και ακούτε έμενα που σας το λέω, γιατί είμαι νέος δημοτικός σύμβουλος, υπό την έννοια ότι έρχονται και μας ερωτάνε κάποια νέα παιδιά, ρε Μανώλη πως τα βρήκες εκεί μέσα; Φαντάζομαι και τους άλλους νέους δημοτικούς συμβούλους όπως είναι ο Μικές ο Ρήγας ο Γιώργος ο Μαύρος.

…………

Δημοσιογράφος: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κύριε Μουσελλή.

 

Επισημάνσεις επί του άρθρου.

«Ο δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης κ. Μαν. Μουσελλής δήλωσε (ΑΙΓΑΙΟ TV, 12.6.13) ότι στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από περίπου 6 χρόνια(!), θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος εκπροσωπώντας τη ΝΔ.»

Έχω την εντύπωση πως η λέξη «δήλωση», σημαίνει κάτι που λέω, που αναφέρω ρητά και κατηγορηματικά, κάτι που εκστομίζω, κάτι που «βγαίνει» από το στόμα. Όπως θα διαβάσατε από την απομαγνητοφώνηση, πουθενά δεν αναφέρω την επίμαχη φράση “ Στις επόμενες εκλογές μετά από 6 χρόνια θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος με την Νέα Δημοκρατία». Επομένως δεν υπάρχει καμιά δήλωση μου, αλλά σαφώς υπάρχει δημοσιογραφική ερμηνεία δίκη σας. Έτσι όπως το συντάξατε, με τη λέξη «δήλωση», κάποιος που δεν είδε την εκπομπή, καταλαβαίνει ότι ο Μουσελλής ξύπνησε ένα πρωί και είπε: «Σήμερα θα πάω στους τηλεοπτικούς σταθμούς για να εξαγγείλω την κάθοδο μου ως δήμαρχος στις εκλογές του 2019». Δεν θεωρείτε ότι ένεκα της  δημοσιογραφική αδεία  εδώ έδειξε υπερβάλλον ζήλο;

“Ζημιώνει την παράταξη στην οποία ανήκει”.

Είναι σαφώς συμπέρασμα που προκύπτει  από την παραπάνω δημοσιογραφική σας  ερμηνεία και όχι από δίκη μου δήλωση. Επειδή αυτό όμως συνδέεται και με την απάντηση  σας, στο σχόλιο του κ. Μπιλληρη, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι την επίσημη άποψη της  παράταξης μου θα μπορούσατε να την λάβετε από τον επικεφαλή μας, το κ. Μαστροκούκο που είναι και ο πλέον αρμόδιος να την εκφράζει επίσημα και όχι να εκφράζεται δήθεν από τον καθένα μέσα από καφενειακού τύπου κουβέντες.

«Η δήλωση είναι και άστοχη και ως προς το κεφάλαιο του κομματικού του πατριωτισμού που έβγαλε.»

Συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την λέξη δήλωση, εμπλουτίζοντας την με εκφράσεις του τύπου «κομματικός πατριωτισμός». Φανταστείτε τι κομματικό πατριωτισμό επέδειξα που  τις λέξεις «Νέα Δημοκρατία» δεν τις ανέφερα καθόλου, όχι μόνο στο επίμαχο σημείο, αλλά κα σε όλη την εκπομπή. Κύριε Τρικοίλη δεν απέκρυψα  ποτέ τον κομματικό χώρο από το οποίο προέρχομαι, άλλωστε είμαι και μέλος του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης. Όμως πείτε μου σας παρακαλώ, πότε σήκωσα τα κομματικά λάβαρα  του φανατισμού; Ποτέ. Παλεύω μέσα από το χώρο μου όσο μπορώ, όπως πολλοί άλλοι από τους δικούς τους χώρους,  για ένα καλύτερο αύριο των συμπολιτών μας. Κάποια στιγμή έγινα πρόεδρος της τοπικής, μετά το θάνατο του  αείμνηστου πρόεδρου μας, και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δρομολογήσω εξελίξεις για την θέση του πρόεδρου, την οποία και κατέλαβε ο κ. Μαραγκός.

«τον παρέσυρε η δική του ζέουσα φιλοδοξία».

Ζέουσα φιλοδοξία κύριε Τρικοίλη, σημαίνει καίγομαι να λάβω αξιώματα. Αυτό αποκομίσατε 2,5 έτη από την παρουσία μου κύριε Τρικοίλη. Ειλικρινά λυπάμαι. Εγώ δεν ήμουν που πριν από 10 περίπου μήνες, στις εσωπαραταξιακές εκλογές, για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης μου, ήμουν ο πρώτος που είπα ευθαρσώς δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος αρχηγός; Εγώ δεν είμαι που πριν από περίπου 8 μήνες αρνήθηκα τη θέση του αντιπρόεδρου του δημοτικού μας συμβουλίου, για λόγους ευθιξίας. Ζέουσα φιλοδοξία να γίνω δήμαρχος από που σας προκύπτει, επειδή δεν είπα ότι ούτε το  2019 ούτε το 2025 κ.ο.κ.  θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος.

«Νησιωτική διαδρομή και Αιγαίο TV»

Δε με αφορούν έμενα αυτές οι σχέσεις σας, αν και θεωρώ ότι εξ αρχής, αυτοί ήταν οι στόχοι σας, ερμηνεία δίκη μου και όχι δήλωση σας.

«Και το θύμα ο κ. Μανόλης Μουσελλής».

«Θύμα» κύριε Τρικοίλη, βαριά και υποτιμητική έκφραση, από έναν εκπρόσωπο του τύπου  που στήριξε όλο του το άρθρο πάνω σε δικές του δημοσιογραφικές ερμηνείες με περισσή δημοσιογραφική αδεία, και όχι δηλώσεις, όπως ισχυρίζεται. Εμπάθεια, όχι δεν το πιστεύω. Μέγα σφάλμα ναι. Την αιτία του θα την βρούμε στις σχέσεις των τοπικών ΜΜΕ και στην πληροφόρηση των καφενειακών συζητήσεων.

Επομένως κύριε Τρικοίλη,  αλλού να αναζητήσετε τα θύματα. Θύμα ο Μανώλης Μουσελλής δεν υπήρξε κανενός και ούτε πρόκειται να  υπάρξει.

Παρόλα αυτά κύριε Τρικοίλη, αν και θα μπορούσατε να προβείτε με τη σειρά σας σε διορθωτικές κινήσεις, αρκούμαι μόνο επί του παρόντος στη δημοσίευση της απάντησής μου.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Με εκτίμηση

Μανώλης Μουσελλής

Ανταπάντηση από το Σακελλάρη Τρικοίλη

Κύριε Μουσελλή,

Μιλάτε πολύ οργισμένα και καταφεύγετε σε φορτισμένες  κρίσεις  εις βάρος μου. Υψώνετε  τη φωνή σας σε βαθμό συγκαλυμμένης  κραυγής για να αποδείξετε ή να πετύχετε  τι ακριβώς;

Εγώ στο πρόσωπό σας πάντα έδειχνα και δείχνω εκτίμηση και σεβασμό. Είστε όμως πολιτικό πρόσωπο, ανήκετε σε μια παράταξη και η κάθε σας κίνηση, η κάθε κουβέντα σας θα κρίνετε, και όχι με τα μέτρα που θέλετε εσείς, αλλά με καθαρά πολιτικούς όρους. Με την  αποκωδικοποίηση ασαφών ανακοινώσεων, δηλώσεων και απαντήσεων σε «κρίσιμες» ερωτήσεις. Αν κάποια πλάγια δήλωσή σας έφυγε εν τη ρύμη του λόγου σας, μπορείτε να κάνετε διορθωτική δήλωση και όχι να κατηγορείτε εμένα που τάχατες  το δεν κατάλαβα ή είχα κάποιο σκοπό.

Εννοείται ότι θα σας απαντήσω σ’ αυτά τα άστοχα που μου καταλογίζετε. Ας πιάσουμε τα πράγματα με τι σειρά που ακολουθήσατε:

 

Η απομαγνητοφώνηση: Πολύ καλά κάνατε. Με στηρίζει. Γιατί αποδεικνύει ότι καταφύγατε στη μέθοδο της μη σαφούς απάντησης του τύπου: «δε θα κατέβω σ’ αυτές τις εκλογές». Τι επιθυμείτε να υπονοήσει πο ακροατής-αναγνώστης;  Αλίμονο στο δημοσιογράφο που θα περιμένει να του πείτε εσείς φωναχτά και κραυγαλέα τι ακριβώς εννοείτε, ενώ στο μεταξύ δεν κόβετε αυτή την ιστορία ορθά-κοφτά.

 

Η εφημερίδα Διαδρομή: Έγραψε κάτι συγκεκριμένο που φτάνει μέχρι και τη ΝΔ. Δεν τη διαψεύσατε. Απεναντίας δεχτήκατε ευχαρίστως το δικαίωμα της εφημερίδας να σας παρουσιάζει ως υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ. Μετά από λίγες ημέρες, σας επαναφέρει στο δημοσίευμα ο κ. Χαραμαντάς, στο ΑΙΓΑΙΟ TV, κι εσείς πάλι δεν προβαίνετε σε διάψευση του δημοσιεύματος, γιατί, όπως είπατε στην τηλεόραση, του δώσατε το ελεύθερο με τη φράση «δεν έχω πρόβλημα». Αν αυτό ήταν ανυπόστατο, θα λέγετε το πολύ απλό:  «δεν υπάρχει τίποτα, εγώ ανήκω σε μια παράταξη,  μ’ αυτήν αγωνίζομαι και είναι βλαπτικό για την παράταξή μου κάθε λόγος για υποψηφιότητά μου ως δημάρχου». Τίποτα σχετικό δεν είπατε και μετά βγαίνετε αγανακτισμένος, λες και εμείς οι «κοινοί θνητοί» υστερούμε σε νοημοσύνη έναντι των πολιτικών και μάλιστα της Καλύμνου. Κύριε Μουσελλή, θα το επαναλάβω, για να κατανοήσετε: οι δημοσιογράφοι Διαδρομής-ΑΙΓΑΙΟ TV έκαναν τη δουλειά τους επιδεικνύοντας το «λαβράκι» της είδησης, αλλά εσείς το αντιμετωπίσατε με μη διάψευση και μειδίαμα. Να σας θυμίσω (και να διαβάσουν οι αναγνώστες μας) δύο σημεία της είδησης από τη Διαδρομή:

(α) Η εφημερίδα μας "ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ" επικοινώνησε με τον Μανώλη Μουσελλή. ο οποίος δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει την πληροφορία μας.

(β) Με δεδομένο δε ότι η εν λόγω Παράταξη μέχρι τώρα , δεν έχει βρεί τον βηματισμό της που θα της δώσει μία νέα δυναμική μετά την αλλαγή ηγεσίας, είναι βέβαιο ότι σε μια τέτοια εξέλιξη, θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα συνοχής. Βέβαια δεν θα παραμείνουν αλώβητες και οι 2 άλλες δημοτικές Παρατάξεις, τόσο του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη, όσο και του Ι. Γαλουζή, εφόσον η ΝΔ δώσει επίσημα τη στήριξη στο Μανώλη Μουσελλή και θέσει και θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Το δημοσίευμα αυτό σας δίνει το «χρίσμα» του διαδόχου του κ. Μαστροκούκου και δεν το «απορρίψατε». Στο ΑΙΓΑΙΟ TV προκληθήκατε να απαντήσετε αλλά εσείς απαντήσατε με μη διάψευση.  Μετά από αυτά «επεισόδια» (Διαδρομή, ΑΙΑΓΑΙΟ TV, μη διάψευση) έχετε την απαίτηση να βγάλω τα συμπεράσματα που θέλετε εσείς!

Η σημασία της λέξης δήλωση: Ευχαριστώ για το φιλολογικό μάθημα που μου κάνετε, αν  και η επιστολή σας αυτή δε διεκδικεί  τη σχετική… εγκυρότητα.  Εγώ δε θα σας κάνω μάθημα γλωσσικό, αλλά θα αρκεστώ να σας πω ότι ο καθένας μας πολύ περισσότερο ένας πολιτικός δηλώνει (δηλαδή φανερώνει, καταθέτει κλπ.) κάτι με αυτά που λέει αλλά και με αυτά που τεχνηέντως αποφεύγει να πει και αφήνει να εννοηθούν. Εκτός κι αν το «τεχνηέντως»  δεν υπάρχει, οπότε μιλάμε για δήλωση του αέρα.

 

«βαρείς χαρακτηρισμούς» λέτε ότι χρησιμοποίησα εις βάρος σας και φέρνετε σαν παράδειγμα  τη λέξη θύμα. Και επανήλθατε στο τέλος της απάντησής σας με τα εξής: «Θύμα» κύριε Τρικοίλη, βαριά και υποτιμητική έκφραση, από έναν εκπρόσωπο του τύπου  που στήριξε όλο του το άρθρο πάνω σε δικές του δημοσιογραφικές ερμηνείες με περισσή δημοσιογραφική αδεία… Θύμα ο Μανώλης Μουσελλής δεν υπήρξε κανενός και ούτε πρόκειται να  υπάρξει.

Να μου επιτρέψετε, κάνετε μεγάλο λάθος. Ξεκινάτε από λανθασμένη κατανόηση της έννοιας «θύμα». Οποιοσδήποτε μπορεί να θυσιάσει τον καθένα μας, να μας καταστήσει θύμα, είτε εξαπατώντας μας είτε εκμεταλλευόμενος της εμπιστοσύνη που πιθανόν να του δείξαμε κλπ. κλπ. Η Λέξη «θύμα» δε σηκώνει αρνητικό νοηματικό φορτίο, σε σχέση με το μυαλό ή την ηθική, γι’ αυτόν που ζημιώθηκε. Είναι ολοφάνερο ότι οι δημοσιογράφοι  εκμεταλλεύτηκαν τη σκόπιμη χαλαρότητα που δείξατε  απέναντι σ’ αυτά που έγραψε η εφημερίδα.

 

«ανυπόστατες πληροφορίες» : Τώρα απαντάτε ότι είναι «ανυπόστατες» αυτές οι πληροφορίες. Θέλατε όμως και τη Διαδρομή έγκυρη αλλά και οι άλλοι να μη δεχτούν αυτά που γράφει η εφημερίδα και εσείς δεν τα διαψεύδετε. Επομένως  εγώ προσωπικά δεν έπεσα «θύμα» ανυπόστατων πληροφοριών της εφημερίδας. Διαλέξετε τι από τα δύο δέχεστε και τι απορρίπτετε.

«καφενειακού τύπου κουβέντες» : Χρησιμοποιείτε δυο φορές  τη λέξη καφενείο με υποτιμητικό πνεύμα. Λυπάμαι. Δεν περίμενα ότι κρύβετε τέτοιο ελιτισμό. Κύριε  Μουσελλή, οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο καφενείο (ακόμη και οι «καφενόβιοι» συνταξιούχοι θαλασσινοί , οι σφουγγαράδες, εργάτες (τα βραδάκια), όλες οι ηλικίες από τη νεότητα και πάνω), όλοι τους έχουν πιο ισορροπημένη ψυχή και πιο καθαρό μυαλό. Όταν είναι βέβαι καφενείο και δεν είναι κανένα χαμαιτυπείο των ημερών μας. Στα καφενεία υπάρχει η καλύτερη  επαφή με τον κόσμο, η αλληλοενημέρωση, η χαλαρή  ψυχαγωγία και για έναν νέο άνθρωπο μια υγιής κοινωνικοποίηση. Ο ρόλος του καφενείου είναι βαθιά κοινωνικός. Εεμένα μ’ αρέσει το καφενείο. Και στεναχωριέμαι που έμπλεξα σε χίλιες δυο εργασίες και μόλις που μπορώ να πηγαίνω σε καφετέρια ηλικιωμένων μια φορά τη βδομάδα, άντε δύο. Προπάντων όμως έχω να σας πω ότι προσωπικά έχω αποδείξει και αποδεικνύω καθημερινά ότι δεν πηγαίνω στο καφενείο ή σε κάποιο πολιτικό μου μέντορα για να ακούσω, να μου πούνε  και να…  γράψω. Πιστεύω ότι διαθέτω επάρκεια πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο χρειάζεται το πολιτικό «τουρλουμπούκι» της Καλύμνου. Έχω και μια πείρα στα πολιτικά (από φοιτητής) που ξεπερνά το μισό αιώνα. Μπορώ να καταλάβω «τι θέλει να πει ο ποιητής» ακόμη κι αν δε μας το λέει ρητά και κατηγορηματικά.

«την επίσημη άποψη της  παράταξης μου θα μπορούσατε να την λάβετε από τον επικεφαλή μας, το κ. Μαστροκούκο που είναι και ο πλέον αρμόδιος».  Αυτή η σύσταση ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής αφέλειας. Δηλαδή, Κύριε Μουσελλή, τα προσωπικά σας σχέδια  για την επαύριον  των επικείμενων δημοτικών εκλογών θα μου τα εξηγήσει ο αρχηγός της παράταξής σας;  Έλεος!

«πριν από 10 περίπου μήνες, στις εσωπαραταξιακές εκλογές, για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης μου, ήμουν ο πρώτος που είπα ευθαρσώς δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος αρχηγός;» Μα μόνος σας είπατε (και στο ΑΙΓΑΙΟ TV) ότι αυτή τη χρονιά δε θέλατε σκοτούρες (γιατί είχατε το παιδί σας για τις πανελλαδικές εξετάσεις);  Πολύ καλά κάνατε και προφυλάξατε την οικογενειακή σας ηρεμία, μακριά από τα «αρπακτικά» της πολιτικής. Σας συγχαίρω θερμά και ειλικρινά. Όμως πού ακριβώς βρίσκεται το «ευθαρσώς»;

«Εγώ δεν είμαι που πριν από περίπου 8 μήνες αρνήθηκα τη θέση του αντιπρόεδρου»; Σωστό και αυτό, αλλά να συμπληρώσω δύο σημεία, (α) ήταν η δύσκολή σας χρονιά, όπως είπατε, και (β) πράξατε πολύ φρόνιμα αρνούμενος να παρακαθίσετε δίπλα σ’ αυτούς, της δημ. Αρχής, που σας λένε καλά λόγια γεμάτα υποκρισία και δε σα χάριζαν ούτε την ψήφο τους για μια θέση που έτσι κι αλλιώς ανήκει στην αξ. αντ/τευση. Και τότε σας συγχάρηκα γι’ αυτή σας την άρνηση και τώρα σας συγχαίρω. Τραβηγμένη λιγάκι, αλλά τους χρειαζότανε, μπας και εξανθρωπιστεί λίγο η πολιτική μας ζωή.

Όμως όλα αυτά όμως δε μας διαβεβαιώνουν ότι ήταν διαυγής η στάση σας απέναντι στις δύο δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, τις οποίες δεχτήκατε ασμένως, με χαμόγελο ικανοποίησης και αυταρέσκειας. Και μετά εξοργιστήκατε που εγώ «ανέγνωσα» αλλιώς την πραγματικότητα και απέδειξα ότι όλη αυτή η ιστορία είχε στόχο να προκαλέσει ρήγμα στην παράταξη που ανήκετε.

Συγνώμη, Μανώλη (το γυρίζω στον ενικό), αν δε σε ικανοποίησα. Καταλαβαίνω ότι η ανταπάντησή μου θα σε πειράξει κάπως περισσότερο απ' όσο το αρχικό μου άρθο. Πιθανόν να στεναχωρηθούν και στην παράταξή σου. Όμως αναγκάστηκα να απαντήσω, για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί είπες πολλά παραπανίσια.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos