Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλυμνος – Πανιώνιος 4 – 6 σε ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλύμνου προσκάλεσαν  τους παλαίμαχους του Πανιωνίου και έδωσαν  ένα εξαιρετικό  φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου, το Σάββατο απόγευμα, 15.6.13.

 

Οι θεατές γέμισαν τις κερκίδες του σταδίου, το εισιτήριο ήταν χαμηλό και τα έσοδα του διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μητρόπολης Καλύμνου.

 Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος, με ποιότητα επαγγελματικού ποδοσφαίρου και το σκορ χορταστικό, 10 τέρματα. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έπαιξαν με κέφι και δυναμισμό (εννοείται σε αθλητικά πλαίσια) και νικητές αναδείχτηκαν οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου με σκορ 6-4.

Τα γκολ, κατά σειρά,  σημείωσαν από τον Πανιώνιο οι Πλεξίδας, Ναλιτζής (2), Σκαβάρας, Χασιώτης, Σκαβάρας, και από την Κάλυμνο οι Λιας Θ., Βαβλάς Θ. και Κοκκινίδης Β. (2).  Το «όσκαρ» του καλύτερου γκολ δικαιούται  ο Βαβλάς Θ.    

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version