The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Ρεΐσης Ιωάννης: Η 2η Λ.Σ. έπρεπε να απαιτήσει την παραίτηση του Δημάρχου

«Δημόσια έγγραφα δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Δεν μπορεί κανείς παρά να σκεφτεί ότι κάποιοι ενδέχεται να χρηματίστηκαν, να «λαδώθηκαν». Αυτό μόνο μια βαθιά εισαγγελική έρευνα θα ήταν δυνατόν να το διαπιστώσει».

*

Ρεΐσης Ιωάννης

Χώρα, 2 Ιουνίου 2013 Κάλυμνος

Προς τα Μ.Μ.Ε.

Θέμα: Συμπεράσματα από τη 2η λαϊκή συνέλευση στο προαύλιο του Ι.Ν. Παναγίας Κεχαριτωμένης Χώρας

Αγαπητοί Καλύμνιοι και ένδοξοι πρόγονοί μας Χωριανοί,

Με αισθήματα οργής προσπαθώ να συγκεντρωθώ για να ξεκαθαρίσω τα συμπεράσματα της 2ης Λαϊκής Συνέλευσης στην αυλή της Παναγίας Κεχαριτωμένης του Χωριού - της Χώρας - στον χώρο όπου έζησαν οι πρόγονοί μας - οι πρόγονοι όλων των Καλύμνιων - τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας μας.

Λοιπόν όσα ακούστηκαν στην 1η Λαϊκή Συνέλευση, στα Μ.Μ.Ε. και στη 2η Λαϊκή Συνέλευση πάγωσαν το ηθικό μου που ξέσπασε ξαφνικά σε συναισθήματα οργής. Θα 'θελα να βροντοφωνάξω αυτή την οργή που βγαίνει από τα βάθη της αγανακτισμένης ψυχής μου!! Δυνατά να φωνάξω ΑΙΣΧΟΣ!! ΑΙΣΧΟΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

Με ακατονόμαστα χαρακτηριστικά σας περιέλουσαν, Κε Δήμαρχε, οι αρχηγοί, και άλλα μέλη, των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Συμπέραναν ότι χωρίς αμφιβολία είστε ένοχος. Μια εισαγγελική έρευνα θα μπορούσε να φέρει στο φως ενοχοποιητικά στοιχεία και για άλλα πρόσωπα, διότι μια ορχήστρα δε παίζει μόνο με το μαέστρο της!! Εξάλλου εσείς ο ίδιος παραδεχτήκατε την ΕΝΟΧΗ σας έστω και εξ αμελείας.

Θα έπρεπε η 2η Λαϊκή Συνέλευση να βροντοφωνάξει και να απαιτήσει την παραίτηση του Δημάρχου και άλλων συνεργατών του. Θα έπρεπε να παρθούν και άλλες αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις, ώστε να αναδειχθεί πανελλαδικά το πρόβλημα της διαγραφής της Χώρας από το επίσημο χάρτη της Ελλάδας. Η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία έχει μεν το δικό της ξεχωριστό κανονισμό λειτουργίας αλλά δεν είναι υπεράνω των νόμων.

Τέλος δημόσια έγγραφα δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Δεν μπορεί κανείς παρά να σκεφτεί ότι κάποιοι ενδέχεται να χρηματίστηκαν, να «λαδώθηκαν». Αυτό μόνο μια βαθιά εισαγγελική έρευνα θα ήταν δυνατόν να το διαπιστώσει. Καλά θα κάνουν οι εμπλεκόμενοι σ' αυτή τη βρώμικη πλεκτάνη να μην εμφανίζονται στη Χώρα σαν αθώες περιστερές. Τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάστηκαν τους έχουν καταδικάσει δια παντός στη μνήμη των Καλύμνιων. Αυτοί οι διπρόσωποι, που άλλα σου λένε και άλλα κάνουν μιμούμενοι τον Ιούδα, με μια μονοκονδυλιά διέγραφαν τη Χώρα, ω ένδοξοι πρόγονοί μας, για να κλείσουν τις τρεις τελευταίες δεξαμενές μιας εταιρείας!!!  Γι' αυτό ζήτησαν την ψήφο μας;!  Αυτό ήταν όλο το πρόγραμμά τους;!  Έτσι φαίνεται, καθώς έχουν πάρει, μέχρι στιγμής, ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝ για το έργο τους!!!

Όμως ξεκάθαρες ευθύνες δεν αποδόθηκαν. Οι κάτοικοι της Χώρας και όλου του νησιού μας ζητάμε ξεκάθαρα συμπεράσματα τα οποία μόνο η Εισαγγελική Αρχή θα μπορούσε να μας δώσει. Ίσως όπως λένε η λύση να είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Προσωπικά ακόμα και αν δικαιωθούμε δεν θα είμαι ήσυχος αν δεν ερευνηθεί σε βάθος αυτή η σατανική πλεκτάνη σε βάρος του τόπου μας.

Εύχομαι κάποιος εισαγγελέας να πειστεί ότι επιβάλλεται να ξεδιαλυθεί το θολό τοπίο και να τιμωρηθούν σύμφωνα με το νόμο οι υπεύθυνοι αυτής της πρωτοφανούς απεχθούς δολοπλοκίας σε βάρος της πρώτης πρωτεύουσας της Καλύμνου.

Με τιμή ο συμπολίτης σας Χωριανός

Ρεΐσης Ιωάννης

Συνταξιούχος καθηγητής

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Φανή Κουτούζη δημοσιεύθηκε από Φανή Κουτούζη

    Κύριε Ρεΐση,
    Προσυπογράφουμε την επιστολή σας με τον τολμηρό λόγο και τις λεπτομερείς αναφορές στους σχεδόν βέβαιους ενόχους.Ευχόμαστε ο λόγος σας αυτός να κινητοποιήσει όλους τους συμπατριώτες εντός και εκτός Καλύμνου που θα μπορούσαν να διατυπώσουν την άποψή τους και να δηλώσουν την παρουσία τους. Αρχικά να υπογράψουν το κείμενό σας και στη συνέχεια να προτείνουν (όσοι έχουν σχετικές γνώσεις) τρόπους " θεραπείας" του άγους αυτού που φόρτωσαν στη συλλογική μας συνείδηση.(άγος=προσβλητική,παράσπονδη,βέβηλη πράξη)Γ. Μπαμπινιώτης
    Εμάς μπορείτε να μας λογαριάζετε συμμάχους σε κάθε επόμενη προσπάθειά σας!
    Γιάννης Κουτούζης (Δυναμίτης)
    Φανή Καπελλά- Κουτούζη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos