Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άστοχη η δήλωση του κ. Μουσελλή για υποψηφιότητα – Παρασύρθηκε… Κύριο

Ο δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης κ. Μαν. Μουσελλής δήλωσε (ΑΙΓΑΙΟ TV, 12.6.13) ότι στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από περίπου 6 χρόνια(!), θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος εκπροσωπώντας τη ΝΔ.

 

Προωρη & αστοχη η δηλωση 

Υπερβολικά πρόωρη και άστοχη η δήλωση αυτή για τους εξής λόγους:

  1. 1) Δεν δηλώνεις 6 χρόνια πριν τις εκλογές ότι θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος. Εδώ έχουν  ανάψει οι προεκλογικές κόντρες  για τις εκλογές του 2014 και ο κ. Μουσελλής σπεύδει να δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2019!

  1. 2) Ζημιώνει την παράταξη στην οποία ανήκει, γιατί δείχνει ότι εκείνος έχει άλλο όνειρο. Ο καθένας βέβαια δικαιούται να έχει το δικό του όνειρο, όμως κανένας (α) δεν το αποκαλύπτει τόσο πρόωρα, για να μην κάψει το «κάψει», (β) δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι μέχρι τότε το πολιτικό τοπίο και οι συσχετισμοί των παρατάξεων θα τον ευνοούν, και  (γ)  υπάρχει και η ιδιωτική μας ζωή, που άλλοτε επιτρέπει κι άλλοτε αποτρέπει (για να μην πούμε απαγορεύει) κινήσεις… Υπομονή!
  1. 3) Η δήλωση είναι και άστοχη και ως προς το κεφάλαιο του κομματικού του πατριωτισμού που έβγαλε. Δήλωσε ότι θα κατέβει ως εκπρόσωπος της ΝΔ. Χρειαζόταν να ντυθεί και μάλιστα από τώρα τέτοιο κομματικό μανδύα; Δε βλέπει (α) ότι της «μόδας» είναι οι «ανεξάρτητοι»;  (β) ότι οι πασοκικές παρατάξεις στελεχώνονται από νεοδημοκράτες που περνάνε μια χαρά εκεί που την άραξαν; (γ) ότι πολλοί νεοδημοκράτες στο παρελθόν αποπειράθηκαν να συναγάγουν τα διεσπαρμένα της ΝΔ και απέτυχαν παταγωδώς; (δ) ότι η δύναμη της ΝΔ στην Κάλυμνο δεν είναι τόση που να επιτρέπει σ’ έναν νεοδημοκράτη να κυνηγάει μια «ατόφια» κομματική νίκη στις δημοτικές εκλογές; Περιττή και επιζήμια η αναφορά του στη ΝΔ.

Παρασυρθηκε… 

Είναι γεγονός ότι ο κ. Μουσελλής, γνήσιος ως άνθρωπος και αγνός ως πολιτικός, παρασύρθηκε από δύο δημοσιογραφικές Σειρήνες, τη Νησιωτικά Διαδρομή και το ΑΙΓΑΙΟ TV.

Η Νησιωτική Διαδρομή, στοχεύοντας να προκαλέσει πρόβλημα στην παράταξη του κ. Γιάννη Μαστροκούκου, «ανακάλυψε» την είδηση ότι ο «πρώτος της ξάδερφος» προτίθεται να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος – αυτή την ενδιαφέρουσα «λεπτομέρεια» την αποκάλυψε ο κ. Μουσελλής στην τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο συντάκτης της εφημερί9δας αυτής πιστεύει ότι με μια τέτοια «είδηση» αποδεικνύει πώς η παράταξη Μαστροκούκου είναι διαλυμένη. Δεν την ενδιέφερε η ζημιά στον Μανόλη, φτάνει που «διαλύει» την αξ. αντ/τευση – όπως θεωρεί επίσης διαλυμένη και την ελ. αντ/τευση…

Ο κ. Μουσελλής, αν ήθελε να προστατέψει τον εαυτό του θα έπρεπε να είχε διαψεύσει το δημοσίευμα αυτό. Αλλά είχε πρόβλημα: από τη μια,  τον παρέσυρε η δική του ζέουσα φιλοδοξία, και, από την άλλη, δε μπορούσε να διαψεύσει τον ξάδερφο του, τη στιγμή που του χάρισε την «είδηση».

Αλλά και το ΑΙΓΑΙΟ TV, συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος κ. Μ. Χαραμαντάς (12.6.13), τον παρέσυρε. Πήρε τη σκυτάλη από τη Διαδρομή, για να προσθέσει κι αυτός το δικό του επίτευγμα. Προκειμένου να αναδείξει την ευστοχία του δημοσιεύματος της Διαδρομής, άνοιξε ακόμη πιο πολύ το θέμα. Του πρόσθεσε και την ετικέτα της ΝΔ. Έτσι και το ΑΙΓΑΙΟ TV, με τις δικές του στοχεύσεις και ξεκινώντας από τις δικές του αφετηρίες, «επεξεργάστηκε» τα γεγονότα που θα... προκαλέσει ο κ. Μουσελλής μετά από 6 χρόνια!!

Το θυμα… 

Και οι δύο δημοσιογράφοι «χρησιμοποίησαν» τον κ. Μουσελλή, για να κερδίσουν «δόξα» από την ανακάλυψη μιας «οικογενειακής» είδησης. Και το θύμα ο κ. Μανόλης Μουσελλής. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Μουσελλής μπορεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

9 σχόλια

Argo Kalymnos