The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άστοχη η δήλωση του κ. Μουσελλή για υποψηφιότητα – Παρασύρθηκε… Κύριο

Ο δημ. σ/λος της αξ. αντ/τευσης κ. Μαν. Μουσελλής δήλωσε (ΑΙΓΑΙΟ TV, 12.6.13) ότι στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από περίπου 6 χρόνια(!), θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος εκπροσωπώντας τη ΝΔ.

 

Προωρη & αστοχη η δηλωση 

Υπερβολικά πρόωρη και άστοχη η δήλωση αυτή για τους εξής λόγους:

  1. 1) Δεν δηλώνεις 6 χρόνια πριν τις εκλογές ότι θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος. Εδώ έχουν  ανάψει οι προεκλογικές κόντρες  για τις εκλογές του 2014 και ο κ. Μουσελλής σπεύδει να δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2019!

  1. 2) Ζημιώνει την παράταξη στην οποία ανήκει, γιατί δείχνει ότι εκείνος έχει άλλο όνειρο. Ο καθένας βέβαια δικαιούται να έχει το δικό του όνειρο, όμως κανένας (α) δεν το αποκαλύπτει τόσο πρόωρα, για να μην κάψει το «κάψει», (β) δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι μέχρι τότε το πολιτικό τοπίο και οι συσχετισμοί των παρατάξεων θα τον ευνοούν, και  (γ)  υπάρχει και η ιδιωτική μας ζωή, που άλλοτε επιτρέπει κι άλλοτε αποτρέπει (για να μην πούμε απαγορεύει) κινήσεις… Υπομονή!
  1. 3) Η δήλωση είναι και άστοχη και ως προς το κεφάλαιο του κομματικού του πατριωτισμού που έβγαλε. Δήλωσε ότι θα κατέβει ως εκπρόσωπος της ΝΔ. Χρειαζόταν να ντυθεί και μάλιστα από τώρα τέτοιο κομματικό μανδύα; Δε βλέπει (α) ότι της «μόδας» είναι οι «ανεξάρτητοι»;  (β) ότι οι πασοκικές παρατάξεις στελεχώνονται από νεοδημοκράτες που περνάνε μια χαρά εκεί που την άραξαν; (γ) ότι πολλοί νεοδημοκράτες στο παρελθόν αποπειράθηκαν να συναγάγουν τα διεσπαρμένα της ΝΔ και απέτυχαν παταγωδώς; (δ) ότι η δύναμη της ΝΔ στην Κάλυμνο δεν είναι τόση που να επιτρέπει σ’ έναν νεοδημοκράτη να κυνηγάει μια «ατόφια» κομματική νίκη στις δημοτικές εκλογές; Περιττή και επιζήμια η αναφορά του στη ΝΔ.

Παρασυρθηκε… 

Είναι γεγονός ότι ο κ. Μουσελλής, γνήσιος ως άνθρωπος και αγνός ως πολιτικός, παρασύρθηκε από δύο δημοσιογραφικές Σειρήνες, τη Νησιωτικά Διαδρομή και το ΑΙΓΑΙΟ TV.

Η Νησιωτική Διαδρομή, στοχεύοντας να προκαλέσει πρόβλημα στην παράταξη του κ. Γιάννη Μαστροκούκου, «ανακάλυψε» την είδηση ότι ο «πρώτος της ξάδερφος» προτίθεται να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος – αυτή την ενδιαφέρουσα «λεπτομέρεια» την αποκάλυψε ο κ. Μουσελλής στην τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο συντάκτης της εφημερί9δας αυτής πιστεύει ότι με μια τέτοια «είδηση» αποδεικνύει πώς η παράταξη Μαστροκούκου είναι διαλυμένη. Δεν την ενδιέφερε η ζημιά στον Μανόλη, φτάνει που «διαλύει» την αξ. αντ/τευση – όπως θεωρεί επίσης διαλυμένη και την ελ. αντ/τευση…

Ο κ. Μουσελλής, αν ήθελε να προστατέψει τον εαυτό του θα έπρεπε να είχε διαψεύσει το δημοσίευμα αυτό. Αλλά είχε πρόβλημα: από τη μια,  τον παρέσυρε η δική του ζέουσα φιλοδοξία, και, από την άλλη, δε μπορούσε να διαψεύσει τον ξάδερφο του, τη στιγμή που του χάρισε την «είδηση».

Αλλά και το ΑΙΓΑΙΟ TV, συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος κ. Μ. Χαραμαντάς (12.6.13), τον παρέσυρε. Πήρε τη σκυτάλη από τη Διαδρομή, για να προσθέσει κι αυτός το δικό του επίτευγμα. Προκειμένου να αναδείξει την ευστοχία του δημοσιεύματος της Διαδρομής, άνοιξε ακόμη πιο πολύ το θέμα. Του πρόσθεσε και την ετικέτα της ΝΔ. Έτσι και το ΑΙΓΑΙΟ TV, με τις δικές του στοχεύσεις και ξεκινώντας από τις δικές του αφετηρίες, «επεξεργάστηκε» τα γεγονότα που θα... προκαλέσει ο κ. Μουσελλής μετά από 6 χρόνια!!

Το θυμα… 

Και οι δύο δημοσιογράφοι «χρησιμοποίησαν» τον κ. Μουσελλή, για να κερδίσουν «δόξα» από την ανακάλυψη μιας «οικογενειακής» είδησης. Και το θύμα ο κ. Μανόλης Μουσελλής. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Μουσελλής μπορεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις

9 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ δημοσιεύθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ .ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ... !!!

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Να προσθέσω όμως ότι πρέπει (α) να προσέχει ο κάθε νέος, που έχει πολιτικές φιλοδοξίες, με ποιους μιλάει, ποια θέματα κλπ., και (β) δεν είναι κακό να δείχνει κανείς ποιοι παίζουν το δικό τους (επιχειρηματικό!) "παιχνίδι" χρησιμοποιώντας τους νέους αυτούς σαν "εργαλεία δουλειάς". Και πάνω απ' όλα, εμείς οι ακροατές, αγναγνώστες, θεατές και δημοσιογράφοι να είμαστε σωστοί στην κρίση μας, χωρίς πονηρές κομματικές σκέψεις. Μακάρι να βρεθούν πολλοί νέοι ανθρωποι, να ανανεώσουμε το στόλο με τα σαπιοκάραβα μας.

  • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ δημοσιεύθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.
    ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΕΡΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , Ε ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ... ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ... Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥTO.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Αγαπητέ Γιάννη, ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και πρόσεξε ότι αναφερόμενος στους δημοσιογράφους περιορίζεσαι αποκλειστικά σε μένα. Δεν έχω πρόβλημα. Θεωρείς όμως ότι οι "δικοί" σου δημοσιογράφοι καλά τα έγραψαν και καλά τα είπαν. Δικαίωμά σου να βλέπεις έτσι την κατάσταση. Εγώ ανέδειξα την προέκταση των λόγων του αγαπητού Μανόλη και πώς οι "καλοί" σου δημοσιογράφοι εκμεταλλεύτηκαν φθηνά το Μανόλη και τον παρέσυραν.
    Τώρα, να πω ότι μεροληπτείς εις βάρος μου; Δε νομίζω και, μετά συγχωρήσεως, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Να δεχτώ δεν αντιλήφθηκες την ουσία των πραγμάτων; Ούτε αυτό δε το δέχομαι. Θα σε ρωτήσω όμως: μήπως καταδικάζοντας τη δική μου δημοσιογραφική αποτύπωση και ανάλυση πιστεύεις ότι βοηθάς το Μανόλη; Πιθανότατα να το πιστεύεις. Αλλά με τη μεροληπτική σύσταση που μου κάνεις δε νομίζω ότι μπορείς να πείσεις. Εγώ στιγμάτισα το "φιλικό ξέσχισμα" που υπέστη ο Μανόλης. Γιάννη, βουτάμε σε διαφορετικά νερά.

  • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ δημοσιεύθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΟΙ 0ΜΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ , ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ .
    ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΗΜΕΙΟΥΡΓΗΤΑΙ Ο ΥΓΕΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟΤΗΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΝ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Και βέβαια είναι ενθαρρυντικό το να κατεβαίνουν στο στίβο των δημοτικών μας πραγμάτων νέοι άνθρωποι όπως ο κ. Μουσελλής. Θα πρέπει όμως η κοινωνία να τους προστατεύει. Να μην τους εκθέτουν προβοκατόρικα, ηθελημένα ή όχι δεν έχει σημασία, προκειμένου να αποκομίσουν ασήμαντα δημοσιογραφικά "οφέλη" ή να δείξουν πόσο "έξυπνοι" (=έξω του ύπνου)δημοσιογράφοι είναι. Μα πρώτα απ' όλα, οι ίδιοι να προσέχουν και να μην παραδίδονται στη δήθεν "καλή θέληση" των άλλων. Να μετράνε τα λόγια τους, όταν αναφέρονται στα μελλοντικά τους σχέδια. Οι νέοι άνθρωποι με πολιτική ποιότητα είναι το μέγα ζητούμενο σήμερα.

  • Σύνδεσμος σχολίου Σταύρος Ρωμανός δημοσιεύθηκε από Σταύρος Ρωμανός

    Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι άνθρωποι σαν τον Κο Μουσελλή θέλουν να αναλάβουν πολιτική πρωτοβουλία. Μόνο τέτοιες παρουσίες στην πολιτική μπορούν να μας βγάλουν απ' το τέλμα.

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Μάλλον δεν παρακολούθησες με προσοχή την εκπομπή και τι λέχθηκε μεταξύ δημοσιογράφου και του κ. Μουσελλή. Σε πληροφορώ ότι η παράταξή του ενοχλήθηκε βαθύτατα. Κι άλλοι άκουσαν αυτό που άκουσα εγώ.

  • Σύνδεσμος σχολίου Μιχάλης Μπιλλήρης δημοσιεύθηκε από Μιχάλης Μπιλλήρης

    Επειδή παρακολούθησα τη συγκεκριμένη εκπομπή, ο κ. Μουσελλής δεν προέβη σε τέτοιου είδους δήλωση πάνω στην οποία στηρίχθηκε και η σύνταξη του ανωτέρω άρθρου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos