The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχολή Βουβάλη: Αγαπητέ Σακελλάρη δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα-ΠΡΟΛΟΓΟΣ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

1. Για τις (σωστές) εντυπώσεις (όπως λένε): Το άρθρο ως κριτική δεν με αφορά ως τ. Δήμαρχο.

2.Επειδή το θέμα είναι σημαντικό και φορτισμένο ιστορικά και συναισθηματικά θέλω να προσπαθήσω να συμβάλω μέσω της ΑΡΓΩ, στην διασάφηση του στο μέρος που με αφορά ως Δήμαρχο για την περίοδο 2003-2010. Αυτό θα το κάμω νιώθοντας συγχρόνως αρκετά άσχημα δεδομένου ότι η άποψη μου είναι ότι καλύτερα θα ήταν να μιλάμε μόνο για το παρόν και το μέλλον και να αφήνουμε το παρελθόν για τους ιστορικούς και την Ιστορία. Δεν φταίω όμως εγώ προφανώς για το μέρος της συζήτησης που αφορά του παρελθόν. Αντίθετα θα προσπαθήσω στο τέλος να τολμήσω πρώτος για μια πρόταση για το μέλλον όσον αφορά το κτίριο της πρώην Σχολής Βουβάλη.

3. Ισχύει ο κανόνας των ΜΜΕ ότι , μια επικριτική δημοσιογραφική ενημέρωση, μόλις γραφτεί μένει και εγκαθίσταται στο ατομικό και συλλογικό ασυνείδητο με άμεσο τρόπο και τότε , αν είναι σωστή έχει επιτελεστεί ο ρόλος του ΜΜΕ, αν είναι όμως λαθεμένη τότε η όποια απάντηση - διόρθωση της , θέλει δυστυχώς πολλαπλάσιο δημοσιογραφικό-επικοινωνιακό χώρο και χρόνο για να είναι εξίσου διορθωτική του ατομικού και συλλογικού ασυνείδητου. Πιστεύω ότι θα έχω και τα δύο από την ΑΡΓΩ.

4. Σε πρώτο επίπεδο πληροφόρησης, ισότιμο με αυτό του άρθρου του Σακελλάρη, πληροφορώ και εγώ ως μέρος του θέματος τους αναγνώστες και την Ιστορία ότι: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, προφανώς από έλλειψη επαρκούς πληροφόρησης του Σακελλάρη (αλλά και του κάθε Καλύμνιου). Η ευθύνη για αυτή την έλλειψη πληροφόρησης βαρύνει εμένα ως Δήμαρχο την περίοδο 2003-2010

5. Θερμή παράκληση για το καλό του θέματος, του κτιρίου της πρώην Σχολής Βουβάλη, της χρησιμότητας της δημόσιας συζήτησης και της αλήθειας: Ψυχραιμία και αποφυγή χαρακτηρισμών και εμπλοκής άλλων θεμάτων. Επικέντρωση στην εξέταση του θέματος. Διαφορετικά η δυνατότητα που μας δίνεται από το άρθρο του Σακελλάρη για μια χρήσιμη συζήτηση για το θέμα, θα πάει στράφι και τελικά το δημοσίευμα θα έχει την τύχη της αναλώσιμης ύλης απέναντι στο φασιστικό "άστα αυτά , όλοι το ίδιο είστε" , κάτι που προφανώς δεν βλάπτει τον κάθε Ρούσσο αλλά την ίδια την αλήθεια , την γνώση και την Δημοκρατία.

6.Στο τέλος αυτής της συζήτησης , που βλέπω να κρατεί περίπου ένα μήνα , θα καταθέσω , θέλοντας να είμαι δημιουργικός και χρήσιμος , την πρόταση μου για το θέμα , έχοντας υπόψη ότι δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα καμιά ρεαλιστική πρόταση, από κανένα μεγαλύτερο από εμένα (50 ετών), αλλά και από κανένα μικρότερο από εμένα (από τους έχοντες δημόσιο λόγο στην και για την Κάλυμνο), καιν εννοώ πρόταση σε συντονισμό με τις σύγχρονες θεσμικές, οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις που θα αφορά το σήμερα και το αύριο και όχι το παρελθόν που είχε άλλες συντεταγμένες που δεν ισχύουν πλέον.

Επίσης θερμή παράκληση: Ας μην υπάρξει καμιά σκέψη για πιθανή επάνοδο μου στην τοπική δημοτικοπολιτική σκηνή. Μιλώ απλά ως έχων υποχρέωση λόγω της αναλογικής σχέσης μου με το θέμα , ως τ. Δήμαρχος , αλλά και ως πολίτης-δημότης που έχει κάτι χρήσιμο με προτείνει , ελπίζοντας ότι δεν έγινε ακόμα πλειοψηφούσα η άλλη φασιστική άποψη του "δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς" και ότι επίσης έχει κοπάσει η άγονη στάση της πλειοψηφίας στο πρόσφατο παρελθόν που απλά δεν ήθελε να ακούσει ότι "λέει πάλι ο Ρούσσος".

Η συνέχεια σε λίγες μέρες (και θα υπάρξουν αρκετές συνέχειες , πάντα με την ανοχή της ΑΡΓΩ) , ώστε να είναι εφικτή η σκοπούμενη από εμένα συστηματική και ειλικρινής απόλυτη διασάφηση του θέματος

Σημείωση εκτός άρθρου: Νομίζω ότι αξίζει ώστε η συζήτηση που προτείνω παραπάνω να διεξαχθεί με ανάρτηση στην ΑΡΓΩ του παρόντος άρθρου και κάθε άλλου σχετικού από όποιον πάρει μέρος σε αυτήν, ως ξεχωριστών άρθρων.

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Τρικοίλης δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Τρικοίλης

    Τα θέματα που έθεσα είναι πολύ σοβαρά και περιμένουν δημόσιες απαντήσεις: 1)κτίριο χωρίς ιδιοκτήτη, 2) νομικά "λαθραίο" το Ναυτικό Μουσείο, ακόμη δεν έχει ιδρυθεί, 3) στο σκοτάδι οι καταθέσεις του Βουβάλη σε αγγλική τράπεζα, για τη λειτουργία της σχολής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos