Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι προσωπικές ευθύνες του δημάρχου για τη διαγραφή της Χώρας Κύριο

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Μαστροκούκος,  στις 17.5.13, 11πμ,  για την απόφαση της ΕΛΣΤΑΤ (16.5.13) να απορρίψει την ένταση (αίτηση θεραπείας…) του Δήμου για επαναφορά του ονόματος της Χώρας Καλύμνου, η οποία κατά την απογραφή πληθυσμού και οικισμών συγχωνεύτηκε με την Πόθια.

 

Ο κ. Μαστροκούκος ήταν πλαισιωμένος από τους δημ. σ/λους της παράταξής του κ.κ. Σ. Ζερβό-αντ/δρο του δημ. σ/λίου, Μ. Λελέκη και Μαν. Μουσελλή, ενώ οι άλλοι δύο, Μιχ. Μπούκης και Ν. Πλάτσης,  κωλύονταν λόγω της ώρας.

Στην παρουσίαση του προβλήματος ο κ. Μαστροκούκος ήταν αναλυτικότατος και, με τα έγγραφα που είχε στη διάθεσή του, παρουσίασε το δήμαρχο κ. Δ. Διακομιχάλη να φέρει την απόλυτη ευθύνη για τη διαγραφή τη συγχώνευση της Χώρας με την Πόθια και τη σύμπλευσή του με τα οικονομικά συμφέροντα της εταιρίας πετρελαιοειδών ΑΡΓΩ, της οικογένειας Ψαρομπά. Ο κ. Μαστροκούκος ήταν καταπέλτης και τα επιχειρήματά του ακαταμάχητα.

Το λόγο πήραν και οι δ.σ. της παράταξης καταθέτοντας ο καθένας τα συναισθήματα απογοήτευσης για την πολιτική και την τακτική του κ. δημάρχου που συντέλεσε στη διαγραφή της Χώρας, αλλά και γενικότερα για την καθοδική πορεία της Καλύμνου με τη δημαρχία Διακομιχάλη στο τιμόνι του νησιού.

Μετά την πρωτολογία του κ. Μαστροκούκου ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και οι απαντήσει από τους κ.κ. Γ. Μαστροκούκο και Σ. Ζερβό.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version