Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«To ποντίκι με την κόκκινη μύτη»

Ονομάζομαι Άννα Κουτούζη και μένω στην Αθήνα. Κατάγομαι από την Κάλυμνο, το περίτρανο νησί του πατέρα μου Ιωάννη Κουτούζη. Έχω την ανάγκη να αφιερώσω το πρώτο μου παραμύθι στο πατέρα μου που δεν ζει πια, θέλοντας να τον τιμήσω ακόμα πιο πολύ.

Η Κάλυμνος είναι συνυφασμένη με τα παιδικά μου χρόνια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χαρά που μου έδινε η Κάλυμνος ως παιδί  κάθε καλοκαίρι που πηγαίναμε. Ο πατέρας μου ήθελε εγώ και η αδερφή μου Θεανώ ν’ αγαπήσουμε το νησί και πραγματικά το κατάφερε!!!

«To ποντίκι με την κόκκινη μύτη» είναι το πρώτο παραμύθι μου που εκδόθηκε και χαίρομαι δεόντως που ο εκδοτικός οίκος «Αγγελάκης» αναγνώρισε και «αγκάλιασε» το βιβλίο μου! Το παραμύθι αυτό παρουσιάστηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Δημάρχου κ. Πατούλη. Το παιδικό αυτό βιβλίο απευθύνεται όχι μόνο σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες, ταξιδεύοντας τούς αναγνώστες του στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version