Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ν. Σοφιανός του ΚΚΕ επισκέφθηκε την Κάλυμνο 6 & 7 Απριλίου

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε του ΚΚΕ, κ. Σοφιανός Νίκος, επισκέφθηκε την Κάλυμνο, το διήμερο 6 & 7 Απριλίου,  προσκαλεσμένος από την τοπική κομματική οργάνωση, ενόψει των προσυνεδριακών εργασιών του 19ου Συνεδρίου του κόμματος.

 

Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο κ. Σοφιανός τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, 6.4.13, πραγματοποίησε περιοδεία στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Πόθιας, όπου συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες για την οικονομική κρίση.

Το απόγευμα παραχώρησε  σύντομη συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, στις 6μμ, προτάσσοντας σύντομη τοποθέτησή του για το επερχόμενο συνέδριο του ΚΚΕ και τις θέσεις του για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση. Ακολούθως, στις 7:30΄ μμ, η κομματική οργάνωση είχε ανοικτή συγκέντρωση στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.

Την επομένη, Κυριακή 7.4.13, στις 10 πμ, ο κ. Σοφιανός, συνοδευόμενος από τοπικά κομματικά στελέχη, επισκέφθηκε την ιχθυόσκαλα και είχε συζήτηση με τους ψαράδες.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version