Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Απρίλιος 2003

-  Τέσσερις μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές η Κάλυμνος ζει σε εκρηκτικό κλίμα παρανοϊκού μετεκλογικού πυρετού.
Σε σημείο που ο νομάρχης κ. Γ. Μαχαιρίδης απαίτησε από τους Καλύμνιους να σταματήσουν αμέσως τον εμφύλιο πόλεμο, γιατί αλλιώς, τόνισε, η Κάλυμνος δεν πρόκειται να δει ανάπτυξη. Εκεί φτάσαμε! Να πονάνε οι ξένοι το νησί μας κι εδώ οι πολιτικάντηδες να μεθάνε με τον εμφύλιο.
 
-      -  Αυτό που έχει απόλυτη ανάγκη σήμερα ο Δήμος και η νέα δημοτική αρχή είναι να μην ξεφυτρώσουν νέοι Ταλιμπάν στο δημοτικό μέγαρο. Όλοι οι υπάλληλοι είναι ίσοι και όλοι έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις. Αν οι δημοτικοί άρχοντες ανεχθούν πρωτοπαλίκαρα, θα βρεθούν κι αυτοί δέσμιοι των παλικαριών τους.
      
-  Είναι δυνατόν ένας δήμαρχος να κάνει υπηρεσιακή παρέμβαση για να οριστεί υποδιευθυντής σε δημοτικό σχολείο ο «δικός του»; Στην Κάλυμνο γινόταν συστηματικά. Είναι δυνατόν ένας τέως δήμαρχος να χαρακτηρίζει μια προκήρυξη για δίμηνη πρόσληψη «φωτογραφική» επειδή αυτή ζητάει πτυχίο Τ.Ε.Ι;
Στην Κάλυμνο της Βλακοκρατίας γίνεται, αν ο «πολιτικός» έχει δικά του παιδιά χωρίς πτυχίο.
       
-  Πώς επιτρέπει ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος να διακινούνται εν αγνοία του εκατομμύρια οικονομικών ενισχύσεων προς τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια; Μάλλον θα αγνοούσε το όργιο με τις περιβόητες αυτές ενισχύσεις. Και μια απορία: Υπάρχει Εκκλησιαστικό Συμβούλιο στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου Άργους; Δηλαδή έχει αυτό το μοναστήρι σφραγίδα και βιβλία ταμείου; Ποιος ταμίας εισέπραξε τα 2,5 εκ. δρχ. και πού τα πήγε;
                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                                                  Ματάκι
Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version