Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δριμύ κατηγορώ από Κωνσταντίνα!

«Εχω πληγεί κι εγώ, όπως όλοι οι συμπατριώτες μου, από αυτή τη... λεηλασία  που έγινε στην Κύπρο!» αποκαλύπτει στην «Espresso» η Κωνσταντίνα.

Η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια δεν το κρύβει ότι είναι κι εκείνη ένα από τα θύματα της κατάρρευσης των κυπριακών τραπεζών και τονίζει πως γι' αυτή την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πατρίδα της ευθύνονται και «όλοι όσοι κρατάνε το τιμόνι της Κύπρου στα χέρια τους».

Το σοκ της τραγουδίστριας ήταν πολύ μεγάλο, μόλις πληροφορήθηκε το ανελέητο «κούρεμα» των κυπριακών τραπεζών. Τις πρώτες μέρες η Κωνσταντίνα ένιωθε σαν χαμένη, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει μια τόσο « ξεδιάντροπη κλεψιά», όπως την αποκαλεί η ίδια, στις τσέπες ανυπεράσπιστων ανθρώπων, επειδή τοποθέτησαν τις οικονομίες τους στις τράπεζες της χώρας τους. «Στην αρχή δεν ήθελα να μιλάω γι' αυτό το θέμα, ίσως γιατί δεν μπορούσα να δεχτώ πως όλο αυτό που συνέβη ήταν πραγματικότητα. Τώρα όμως που περνάνε οι μέρες και συνειδητοποιώ ότι όχι μόνο μας... λήστεψαν, αλλά οδηγείται η χώρα και σε έναν οικονομικό Αττίλα με φοβερές συνέπειες για τον λαό, δεν μπορώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Γιατί δεν είναι μόνο ότι χάσαμε τα λεφτά μας, φοβάμαι ότι στο τέλος θα χάσουμε και την πατρίδα μας, αφού, όπως αποδείχτηκε, μετά τον Μακάριο και τον Τάσσο Παπαδόπουλο όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνάνε είναι κατώτεροι των περιστάσεων!» τονίζει η τραγουδίστρια και συμπληρώνει πως οι Κύπριοι πολιτικοί δεν μπορεί να μη γνώριζαν τα βρόμικα παιχνίδια που παίχτηκαν στην πλάτη του κυπριακού λαού αλλά και όλων των ξένων επενδυτών στις κυπριακές τράπεζες.

Η Κωνσταντίνα, που εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Κύπρο, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Διά πυρός και σιδήρου» (όπως έχουμε γράψει, αναφέρεται στον αγνοούμενο πατέρα της), ξεκαθαρίζει πως αυτό που τη στενοχωρεί περισσότερο και από «τους κόπους μιας ζωής που... εξανεμίστηκαν σε μια στιγμή» είναι το αβέβαιο και θολό μέλλον της Κύπρου, όπως διαφαίνεται από την ήδη τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νησί: «Πλέον δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα και κανέναν. Αρχικά είπαν ότι τα περιοριστικά μέτρα στις τράπεζες θα ήταν για τέσσερις μέρες και τώρα το άλλαξαν για ένα μήνα. Βρίσκομαι στην Κύπρο και ζω από κοντά όλο το δράμα του κυπριακού λαού που μόνο με το σταγονόμετρο μπορεί να έχει τραπεζικές συναλλαγές, ενώ το εμπόριο αναγκαστικά πάει από το κακό στο χειρότερο... Κι όλα αυτά γιατί οι υποτιθέμενοι  σωτήρες μας -με πρώτους και καλύτερους τους Γερμανούς που βάζουν χέρι με κάθε τρόπο στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου- έχουν στόχο στην Κύπρο τα λεγόμενα “οικόπεδα του φυσικού αερίου”. Ας μη γελιόμαστε...»

Παράπονο για τη συναυλία

Η Κωνσταντίνα εκφράζει και το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στη συναυλία αλληλεγγύης Cyprus Aid, η οποία πραγματοποιήθηκε χτες στην Τάφρο Κωστάντζα, στην Λευκωσία. «Η απουσία μου οφείλεται στις... τρεις κυρίες που διοργάνωσαν τη συναυλία και όχι στο ότι εγώ αλλά και άλλοι Κύπριοι καλλιτέχνες δεν είχαμε την ίδια ευαισθησία με τους άλλους καλλιτέχνες που πήραν μέρος» μας λέει και συνεχίζει σε αποκαλυπτικό ύφος: «Προσωπικά πήρα τηλέφωνο σε μια διοργανώτρια και την ενημέρωσα ότι βρίσκομαι στην Κύπρο και θέλω να συνεισφέρω κι εγώ σε αυτή την εκδήλωση συμπαράστασης στον κυπριακό λαό. Η απάντησή της ήταν: “Είναι πολλά τα ονόματα, έχει κλείσει η λίστα”». (Πηγή: ESPRESSO)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version