Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέχεια 4ου τουρνουά – Γενική Συνέλευση για εκλογές & νέο ΔΣ

Συμμετοχή στο Lets do it Aegean 2013.

Με μεγάλη προσέλευση και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε ο 3ος και 4ος γύρος του 4ου τουρνουά σκακιού που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» στην έδρα του επί της Πίνδου 1 κάθε Σάββατο στις 17:00, στο πλαίσιο του 1ου Grand Prix Ρόδου 2013.

 

Οι 88 μικροί σκακιστές που έλαβαν μέρος συνέχισαν τις παρτίδες στην κατηγορία τους,  προκειμένου να αναρριχηθούν όσο πιο ψηλά στην κατάταξη.

Αυτοί που προηγούνται κατά κατηγορία μέχρι και τον 3ο γύρο είναι οι αναγραφόμενοι στους παρακάτω πίνακες.

Ορόσημο για την ανάπτυξη του ομίλου θα αποτελέσει η επικείμενη  Γενική Συνέλευση όπου ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μιχελάκης προσκαλεί όλα τα μέλη του «ΙΠΠΟΤΗ» να δώσουν το παρόν, με θέματα:

  1. Αρχαιρεσίες  (Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ)
  1. Τροποποίηση καταστατικού

Rg.

Name

Pkte

1

Ρούσος Σταμάτης

3

2

Κολαϊνη Παντελίνα

2

3

Χαρακίδης  Στέφανος

2

Η Γενική συνέλευση – Εκλογές, θα λάβουν χώρα την Κυριακή 7 Απριλίου το πρωί στις 11:00, στην έδρα του ομίλου επί της Πίνδου 1, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση έχουν όλα τα μέλη που είναι τακτοποιημένα οικονομικά.

Τέλος το ΔΣ του ομίλου αποφάσισε στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για να συνδράμει στην εκστρατεία καθαρισμού – αναμόρφωσης και ευπρεπισμού της Ρόδου μας, την Κυριακή 14 Απρ 2013 στο πλαίσιο της εκστρατείας  «Lets do it Aegean 2013».

Καλεί λοιπόν όλα τα μέλη, μικρούς και μεγάλους μαθητές, γονείς και φίλους του ομίλου να παραβρεθούν την Κυριακή 14 Απρίλη στις 09:30 το πρωί και να δώσουν το παρόν, συνδράμοντας στον καθαρισμό της ακτής των Κρητικών και βοηθώντας ουσιαστικά να γίνει πιο όμορφος ο τόπο μας.

Rg.

Name

Pkte

1

Κολεζάκης Γιώργος

3

2

Καλπακίδης Ντανιέλ

3

3

Ράμμος Ηλίας

3

4

Κριτσοτάκη Φαίη

3

5

Συμιακός Σταύρος

3

Με την ολοκλήρωση της καθαριότητας, θα γίνει φιλικός αγώνας γρήγορου σκαιού, στον υπαίθριο χώρο του αγροτικού ιατρείου Κρητικών και διαγωνισμός επίλυσης προβλημάτων (καλλιτεχνικό σκάκι), ενώ ο όμιλος θα παρέχει μπουφέ με νερά και αναψυκτικά.

Τι θα πρέπει να φέρεται. Όρεξη πάνω από όλα και όσους περισσότερους μπορείτε !!!. Καπελάκια και γυαλιά ηλίου θα είναι απαραίτητα τουλάχιστον για τα μικρά παιδιά. Οι μαμάδες τυροπιτάκια – σαντουιτσάκια – πίτα – κεφτεδάκια  ή ότι μπορεί ο καθένας (φαγώσιμο  σε μπουκίτσες ή μικρές μερίδες ) για τον μπουφέ στο τέλος ! Χαμόγελα γιατί όλοι μαζί μπορούμε !!!

Ο Δήμος για τον καθαρισμό θα παρέχει όσα απαιτούνται σε,  γάντια, σακούλες, τσουγκράνες, φορτηγά για την αποκομιδή, καπελάκια και νερά .

Rg.

Name

Pkte

1

Ρούσος Ι. Αντώνης

3

2

Βενιός Νικήτας

3

3

Καρπαθάκης Γιάννης

4

Κατσαδώρος Κων/νος

Λοιπές λεπτομέρειες στο 6945973959 (Νίκος Βασιλάκης)

www.ippotis.com 

http://rhodes.com.gr/sites/letsdoitaegean-2013 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version