The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Και πάλι μόλις που ξέφυγε η Χώρα το νέο «ξεπούλημα», στις 20.3.13 Κύριο

Η εκδίκαση της ένστασης που υπέβαλε ο Δήμος ήταν να συζητηθεί στις 20.3.13, αλλά κανένας δεν είχε ιδέα, κανένας δεν ειδοποιήθηκε (τυχαία;) για να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης. Με την Κάλυμνο απούσα η ένσταση θα απορριπτόταν.

 

Να θυμίσουμε ότι με απόφαση του δημ. σ/λίου συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή από τους επικεφαλής των δημ. παρατάξεων, τον κ. δήμαρχο και τους κ.κ. Γ. Μαστροκούκο και Γ. Γαλουζής από τις αντιπολιτεύσεις (ο κ. Γαλουζής είχε απαιτήσει τη συγκρότηση αυτής της επιτροπής, γιατί, όπως είχε πει ανοικτά και καθαρά, δεν εμπιστεύεται τον κ. δήμαρχο).  Συμπληρωματικά και για… παρακολούθηση… των ενεργειών του δημάρχου, διευρύνθηκε η επιτροπή με τρεις Χωριανούς πολίτες, της επιλογής του κ. δημάρχου, τους κ. Κ. Χατζηδάκη, Γ. Χατζηθεοδώρου και Γ. Χειλά. Ορίσανε και δικηγόρο του Δήμου στην υπόθεση αυτή τον καθηγητή παν/μίου κ. Κατρούγκαλο, της επιλογής του κ. δημάρχου, αλλά και τον Καλύμνιο κ. Δημ. Καρδούλια ως αντιπρόσωπό του στην Κάλυμνο και βοηθό του, τον οποίο αναγκάστηκε να δεχτεί ο κ. δήμαρχος.

Όμως, παρά το τυπικό και τη θολούρα του οργανωτικού μέρους, στην πραγματικότητα η υπόθεση πήγαινε φουλ για «κάψιμο». Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους: Ενώ είχε οριστεί η 21.3.13 ως ημέρα εξέτασης της ένστασης, κατά ανεξήγητο(;) δεν ενημερώθηκαν οι αντιπολιτεύσεις. Έφτασε το ημερολόγιο να δείχνει 19.3.13. και οι αντιπολιτεύσεις βρίσκονταν αποκλεισμένες στο μαύρο σκοτάδι. Και στην Κάλυμνο ο κ. δήμαρχος δήλωνε ανίδεος.

Ευτυχώς όμως ο κ. Δ. Καρδούλιας ανησυχώντας για την περίεργη σιωπή, πήρε τηλέφωνο τον κ. Κατρούγκαλο και τον ρώτησε πού βρίσκεται η υπόθεση και άκουσε εμβρόντητος από την άλλη άκρη του τηλεφώνου ότι η υπόθεση εκδικάζεται αύριο! Δηλαδή θα συζητιόταν  η ένσταση χωρίς την παρουσία της Δημ. Αρχής, η οποία μάλιστα είχε δεσμευτεί να ενημερώσει εγκαίρως και τους άλλους δύο των δημ. παρατάξεων, τους κ. Γ. Μαστροκούκο και Γ Γαλουζή, ώστε να παραστούν και οι τρεις στη συζήτηση της ένστασης  Ο κ. Καρδούλιας επεμβαίνοντας δυναμικά και αποτελεσματικά πέτυχε την αναβολή της συζήτησης για μια βδομάδα. Έτσι στις 26.3.2013 θα γίνει η εξέταση της «θρυλικής» ένστασης, μπα και η Χώρα κρατήσει την ονομασία της,  πράγμα για το οποίο ο κ. δήμαρχος με καθυστέρηση βγήκε μπροστάρης…

Αν ο κ. Καρδούλιας δεν τηλεφωνούσε, η ένσταση, ακόμη και να εξεταζότανε, θα πήγαινε στο «αρχείο», αφού ούτε οι ενιστάμενοι δεν θα ήταν παρόντες. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του κ. Καρδούλια, η Χώρα για άλλη μια φορά μόλις που ξέφυγε το νέο της «ξεπούλημα» και το οριστικό θάψιμο της ονομασίας της, κι ας καμώνονται οι Χωριανοί ότι εκείνοι πάντα θα τη λένε Χώρα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. δήμαρχος δήλωσε στον κ. Γαλουζή ότι δεν γνωρίζει τίποτα σχετικό με το θέμα και την εμπλοκή αυτή. Είναι άγνωστο αν και η τριμελής εκπροσώπηση των πολιτών, η «λαϊκή τρόικα», ήταν ενήμερη για το σκοτάδι που σκέπαζε την υπόθεση.

Η ΑΡΓΩ πληροφορήθηκε την εξέλιξη αυτή από τον κ. Γ. Γαλουζή, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση, συνεργαζόμενος με τον δικηγόρο κ. Δ. Καρδούλια, και μας έδωσε τις πιο πάνω πληροφορίες και μαζί έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εφημερίδας μας.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos