Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόταση Ρούσσου προς Διακομιχάλη για αγορά οικοπέδου

Κύριε Δήμαρχε , με το παρόν e-mail μου σας προτείνω να κάμετε κατ’ αρχήν δεκτή την πρόταση μας για αγορά από τον Δήμο του οικοπέδου που βρίσκεται απέναντι από το mini market Πλάτση στα Λινάρια ή μέρους αυτού.

 

Η σκοπιμότητα για την ωφέλεια της περιοχής , του τουρισμού κ.λ.π. από μια τέτοια ενέργεια είναι μεταξύ μας προφανής και στην παρούσα φάση αυτό που ζητώ είναι η κατ’ αρχήν σύμφωνη γνώμη σας, το παρόν δε e-mail μου υπέχει θέση μιας προφορικής αρχικής συζήτησης και γίνεται σε εφαρμογή της τυποποιημένης διαδικασίας αγοράς ακινήτων από τον Δήμο όπως αυτή έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό μας συμβούλιο επί της δικής μου θητείας και σύμφωνα με την οποία οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος θέλει να προτείνει την αγορά ενός ακινήτου από τον Δήμο, θα πρέπει πρώτα να ενημερώσει προφορικά τον Δήμαρχο και να πάρει την κατ’ αρχήν σύμφωνη γνώμη του ή την κατ’ αρχήν αρνητική γνώμη του.

Επισημαίνω ότι σύμφωνα με την διαδικασία αυτή δεν είναι της παρούσης το κύριο μέρος του θέματος που είναι το αν έχει ο Δήμος την οικονομική δυνατότητα για αυτή την αγορά. Και αν ακόμα σε κάποιο επόμενο βήμα της διαδικασίας αναδειχτεί αυτό το πρόβλημα, εν τω μεταξύ θα έχει ωριμάσει ο φάκελος του θέματος ενόψει της όποιας ευκαιρίας χρηματοδότησης υπάρξει. Είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση θετικής κατ’ αρχήν γνώμης σας, προτιθέμεθα να εργαστούμε υποβοηθητικά για την προώθηση της πρότασης μας.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΡΟΥΣΣΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version