Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προκρίθηκαν για την Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Αρχιμήδης» Κύριο

Οι μαθητές της Β΄ Τάξης του 3ου Γυμνασίου (Χώρας) Λουκία Παντ. Μαλλιά και Μιχ. Σακ. Τσαγκάρης προκρίθηκαν για την Εθνική  Μαθηματική Ολυμπιάδα Μαθηματικών.

Οι μαθητές διακρίθηκαν στη 2η φάση του Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» και πήραν το «εισιτήριο» για την 3η φάση, την 30η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης», που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο, 23.2.13. Από τη Δωδεκάνησο προκρίθηκαν συνολικά  3 μαθητές και οι 2 είναι από την Κάλυμνο, από το Γυμνάσιο Χώρας.

Ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου συνεχάρη εγγράφως τους γονείς των μαθητών και τα ίδια τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους εύχονται να έχουν την ίδια επιτυχία και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Τις ίδιες ευχές εκφράζει η ΑΡΓΩ και, είμαστε βέβαιοι, όλη η Κάλυμνος, γιατί αυτά τα παιδιά τιμάνε το νησί τους και το ανυψώνουν σε μια εποχή που σέρνεται.

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Δανιήλ Ζερβός δημοσιεύθηκε από Δανιήλ Ζερβός

    Επιτέλους!!! Να και μια χαρούμενη είδηση από την Κάλυμνο μετά τις θλιβερές και απογοητευτικές ειδήσεις που μας κατακλύζουν τον τελευταίο καιρό. Μια είδηση που γεννά αισθήματα υπερηφάνειας σε όσους ζούμε μακριά από την Κάλυμνο, και αισιοδοξίας για το μέλλον της Καλύμνου.
    Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, και τους γονείς τους, για την επιτυχία τους να διακριθούν στον, όχι εύκολο, διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας.
    Επίσης θερμά συγχαρητήρια στον Διευθυντή και τους Καθηγητές του Γυμνασίου Χώρας για την ευσυνείδητη και παραγωγική δουλειά τους, που έκαμε τους μαθητές τους ικανούς να διεκδικήσουν και να πετύχουν μια τόσο σημαντική διάκριση.
    Εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στην επόμενη, ανώτερη, φάση του διαγωνισμού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version