Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συζήτησαν για τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρόδο, υπό τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη και με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου, των συναρμοδίων αντιπεριφερειαρχών Δέσποινας Διακοσταυριανού και Σωτήρη Παμπάκα, και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Παρουσία του διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡ Μπάμπη Παλλογιαννίδη, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται του συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα.

Έγινε αλληλοενημέρωση για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και οι συνεργάτες του, σε σχέση με θέματα της αρμοδιότητάς τους (αγροτική ανάπτυξη, διά βίου μάθηση και απασχόληση κλπ).

Στο πλαίσιο της συζήτησης συμφωνήθηκε επίσης η συνδρομή της Περιφέρειας στο έργο του Οργανισμού Προώθησης του Ροδιακού Τουρισμού. (δ.τ. 19.2.11)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version