Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Φεβρουάριος 2003

 
 
-     
   -  Στις  30 Ιανουαρίου 1996 γράφτηκε η τραγική «εποποιία» των Ιμίων και ο Δήμος τελούσε κάθε χρόνο μνημόσυνο για τους τρεις αδικοχαμένους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού : Έκτορα, Παναγιώτη, Χριστόδουλο.
Φέτος πέρασαν οι Κυριακές πριν και μετά την 29η Ιανουαρίου και κανένας δε θυμήθηκε το ηθικό χρέος της Καλύμνου. Ο καθένας έχει τη δική του πρόφαση.
 
-     
  -  Οι τ. δήμαρχοι Λέρου και Πάτμου άφησαν γεμάτα ταμεία. Περίσσευμα εκατοντάδων εκατ. δρχ. Ο δήμαρχος Καλύμνου, που είχε την  «παχιά αγελάδα» των Σκανδαλιδικών πακέτων,  «μπήκε μέσα»  περί τα 800 εκ. δρχ., συν τα 500 εκ. δρχ. που πρέπει να βρεθούν κατεπειγόντως, για να περισωθούν οι  διαλυμένες επιχειρήσεις του Δήμου:  Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ, Δημ. Συγκοινωνία, Δημ. Ραδιόφωνο.
 
-     
  -  Ο συμπατριώτης μας Βασίλης Σεβαστής στα πρώτα του βήματα στην πολιτική κατάφερε μέσα σε ελάχιστες μέρες να ξεμπλοκάρει το ξεχασμένο και χαμένο Κολυμβητήριο Καλύμνου. Έστειλε στο Δήμο έτοιμη μελέτη, ενώ προηγουμένως είχε εξασφαλίσει και τη χρηματοδότηση του έργου. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Σεβαστής, το Κολυμβητήριο θα γίνει στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου με 50άρα πισίνα και κερκίδες. Από ‘δω και πέρα ο Δήμος αναλαμβάνει να υποβάλει σύντομα τη μελέτη και να επισπεύσει τις διαδικασίες.
 
-     
  -  Ο διαπρεπής τεχνοκράτης κ. Γιάννης Ρώτας, σύμβουλος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ήρθε στην Κάλυμνο, για να παρουσιάσει στο Δημ. Συμβούλιο τις βασικές αρχές, πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η μελέτη-πρόταση για την απασχόληση στην Κάλυμνο. Φορέας υλοποίησης αυτής της μελέτης ύψους 1,5 δις. δρχ. θα είναι ο Δήμος και συνεργαζόμενοι φορείς όσοι υποβάλουν πρόταση.    
                                                                                                                                                                Ματάκι
Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version