Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τέρενς Κουίκ & Μίκα Ιατρίδη στην Κάλυμνο (video) Κύριο

Οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουΐκ (Επικρατείας) και Μίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσου), στα πλαίσια της περιοδείας τους στα Δωδεκάνησα για οργανωτικά θέματα ενόψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου του κόμματος , επισκέφθηκαν την  Κάλυμνο το Σάββατο της 12.1.13.
Η παραμονή τους στο νησί είχε πρόγραμμα γεμάτο από κομματική δράση. Εκτός όμως από τα καθαρώς κομματικά ζητήματα και τη συγκρότηση της τοπικής
Συντονιστικής Επιτροπής που ασχολήθηκαν οι δύο βουλευτές,  παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στο σαλόνι του ξενοδοχείου «Ολυμπίκ» στην Πόθια.
Τους δύο βουλευτές πλαισίωσαν στο τραπέζι της συνέντευξης οι κ. Μιχ. Μαγκάκης, συντ. δάσκαλος, και Σάκης Μαΐλλης, συντ. πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, και οι δύο προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, και ο Κ. Θεολ. Κουλλιάς προερχόμενος από τη ΝΔ.
Ο κ. Τέρενς Κουΐκ ως  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και η κ. Μίκα Ιατρίδη ως Τομεάρχης Ναυτιλίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με πληρότητα και με παράθεση ντοκουμέντων, καλύπτοντα ς όλο το φάσμα της επικαιρότητας.
*
Η ΑΡΓΩ  (Σακ.Τρικοίλης) υπέβαλε δύο ερωτήσεις, (α) ποια χρονική αφετηρία ορίζει για τις  ευθύνες των πολιτικών και των κομμάτων, και (β) αν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γίνουν κυβέρνηση τι ακριβώς θα κάνουν με το Μνημόνιο, καθώς ο Σαμαράς και η ΝΔ, από την οποία προέρχονται, ξεκίνησαν ως αντιμνημονιακές δυνάμεις και , όταν ανέλαβαν την εξουσία, αναγκάστηκαν να γίνουν μνημονικοί;
Στην πρώτη ερώτηση ο κ. Κουΐκ απάντησε ότι θεωρεί ως χρονική απαρχή της κατάρρευσης της χώρας το 1981 και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Στη δεύτερη
ερώτηση απάντησε ότι η Ελλάδα διαθέτει πλούτο, «είναι μαγαζί–γωνία» και θα απαιτήσει από τους συμμάχους σωστή συνεργασία. Θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα με αξιοπρέπεια.
Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version