Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θάνος Τζήμερος, μια νέα φωνή που βρίσκει πρόθυμο ακροατήριο Κύριο

Πολύ καλή παρουσία είχε στην Κάλυμνο ο αρχηγός το κόμματος «Δημιουργία, ξανά» κύριος Θάνος Τζήμερος, το διήμερο 9 & 10 Ιανουαρίου.
Ο κ. Τζήμερος στις συνεντεύξεις του έδωσε το στίγμα μιας νέας πολιτικής αντίληψης, ριζοσπαστικής και δημιουργικής, και βρήκε ακροατήριο πρόθυμο να προβληματιστεί πάνω στις διακηρύξεις και τις αρχές του.  Γιατί αυτή την περίοδο ο πολίτης ψάχνει να ακούσει φωνές πολιτικών και κομμάτων που να είναι έξω από το καταστροφικό για το λαό σύστημα διεύθυνσης της οικονομίας και λειτουργίας των πολιτικών θεσμών. Να είναι έξω από το σύστημα που εγκαθίδρυσαν σχεδόν όλα τα κόμματα, με μοναδικό στόχο και γνώμονα την αναπαραγωγή της εξουσίας τους.
Στην κοινή συνέντευξη που έδωσε ο κ. Τζήμερος, το βράδυ της 10.1.13 στο Εμπορικό Επιμελητήριο (είχαν προηγηθεί οι συνεντεύξεις στα κανάλια), ανέλυσε
τις πολιτικές αρχές και τους άξονες αρχών και πολιτικής του κόμματός του. Μεταξύ άλλων είπε:
1.     
Για να γίνει πραγματική ανάπτυξη, δε χρειάζονται κίνητρα. Τα κίνητρα κατέστρεψαν την Ελλάδα. Χρειαζόμαστε επιχειρηματικότητα, που θα έχει  νέες ιδέες.
2.      
Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα και  το αναχρονιστικό θεσμικό πλαίσιο στο οποίο καλούνται να δραστηριοποιηθούν οι επιχειρηματίες, φρενάρουν την ανάπτυξη, γιατί φοβούνται  το καινούριο.
3.      
Η Ελλάδα έχει εξαιρετικά μεγάλο αριθμό επιστημόνων και επιχειρηματιών, που διαπρέπουν σε ξένες χώρες, γιατί η χώρα μας  δεν μπορεί να τους δεχτεί.
4.      
Είμαστε κόμμα χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς.  Το κάθε στέλεχος μας έχει την δουλειά του και συμμετέχει στην κοινή μας προσπάθεια για εξυγίανση της πολιτικής. Η ανταπόκριση που έχουμε από το λαό συνεχώς αυξάνεται.
5.      
Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε όχι με κομματικούς μηχανισμούς αλλά  με πολιτικά πρόσωπα που είναι φορείς νέων και προτύπων ανάπτυξης.
6.      
Οι μηχανισμοί των σημερινών κομμάτων είναι μηχανισμοί μαφίας.

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Την φωνή της λογικής μεταφέρει η Δημιουργία Ξανά σε όλη την Ελλάδα διά του στόματος του κυρίου Τζήμερου προέδρου καί υδρυτή της. Οργανώνει θεματικές ημερίδες σε διάφορες περιοχές, όπως αυτή στα Δωδεκάνησα γιά την νησιωτική πολιτική. Ημουν παρών καί στη Ρόδο μετά την Κάλυμνο καί τον παρακολούθησα από κοντά. Είχε επαφές με πολιτικούς της περιοχής, δημοσιογράφους καί άλλους. Οι ομιλίες που έγιναν στο Επιμελητήριο στη Ρόδο την Κυριακή αφορούσαν τις μεταφορές, την υγεία, την φορολογία, την αναγκαιότητα της ύπαρξης του δημοτικού φόρου καί την διαχείρηση που γίνεται στό φόρο αυτό, το ΦΠΑ, τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην οικονομία καί την ανάπτυξη, την αποκέντρωση, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό. Ο κύριος Τζήμερος είναι επικοινωνιακός, χαρισματικός καί σαν μουσικός ακόμα καί ακούραστος, προσωπικότητα πολυσύνθετη, δημιουργική καί πάνω απ'όλα σωστός. Παρακολουθείστε τον, http://www.dimiourgiaxana.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version