Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι «σωτήρες» μας δεν έχουν το Θεό τους, προκαλούν ξεδιάντροπα Κύριο

Πού θα πάει αυτό το βιολί;  Στο «κόλπο» όλα τα κόμματα!!! Κανένας δεν πατάει φρένο σ’ αυτή την κατρακύλα, κανένας δεν καταγγέλλει κανέναν. Προκαλούν το λαό ξεδιάντροπα!!!

 

*

«Χρυσά» εφάπαξ για τους υπαλλήλους της Βουλής που έσπευσαν να συνταξιοδοτηθούν

Ένα γερό κομπόδεμα για τα επόμενα χρόνια θα λάβουν οι περίπου 165-170 υπάλληλοι της Βουλής οι οποίοι έσπευσαν να αποχωρήσουν υπό το φόβο να «ψαλιδιστούν» σημαντικά τα εφάπαξ τους, όπως έγινε με τις συντάξεις των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων που είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα από το 2010.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, με τα τωρινά δεδομένα οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δικαιούνται και θα λάβουν το διπλό εφάπαξ, το ένα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπως το λαμβάνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, και το άλλο από το Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής (ΤΑΥΒ).

Υπολογίζεται πως από το πρώτο ένας μέσος όρος του εφάπαξ που θα βγει για τους αποχωρήσαντες υπαλλήλους της βουλής είναι περίπου 60.000, ενώ το εφάπαξ από το ΤΑΥΒ φτάνει κοντά στις 100.000 ευρώ, ανάλογα πάντα με το βαθμό και τα χρόνια υπηρεσίας του καθενός.

Το κόστος , σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, που θα κληθεί να καταβάλει το ΤΑΥΒ το επόμενο διάστημα θα ξεπερνά τα 17 εκατ. ευρώ.

(Newsroom ΔΟΛ, 16.12.12)

Τελευταία τροποποίηση στις

3 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

  Αυτό να το διαπιστώσετε καλύτερα αφού τον γνωρίσετε κυρία Νίκη (;)

 • Σύνδεσμος σχολίου NIKH δημοσιεύθηκε από NIKH

  EKEINO POU XREIAZETAI H KALYMNOS EINAI AKOMA ENA NOUMERO !! PRAGMATIKA...

 • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

  Προτείνω στους Καλύμνιους να δώσουν σημασία στην επίσκεψη του Θάνου Τζήμερου της Δημιουργίας Ξανά στην Κάλυμνο.
  Ο κύριος Τζήμερος θα βρεθεί στην Κάλυμνο γιά 12 ώρες, στις 10 Ιανουαρίου καί εν συνεχεία θα μεταβεί στη Ρόδο γιά μιά ημερίδα που οργανώνει η Δημιουργία Ξανά με θέμα την ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Προγραμματίζεται ομιλία / συζήτηση σε κλειστό χώρο γύρω στις 9 μμ. Γιά ένα διαφορετικό πολιτικό μύνημα καί ήθος, παρευρεθείτε στην ομιλία. Κάνετε ένα διάλειμμα από τον καναπέ η το καφενείο. Που ξανα ακούστηκε κόμμα να διοργανώνει ημερίδες για διαμόρφωση πολιτικής, μήνες μετά από εκλογές καί χρόνια πριν τις επόμενες. Ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον Κύριο Τζήμερο και την Δημιουργία Ξανά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version