Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκλογές στο σύλλογο «Ύδνα» - υποψηφιότητες έως 28.12.12

Σύλλογος Περιβαλλοντικής Αγωγής & Εκπαίδευσης Καλύμνου «ΥΔΝΑ»

Ανακοίνωση εκλογών - Πρόσκληση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχοντας συμπληρώσει τον προβλεπόμενο χρόνο της θητείας του και σύμφωνα με το καταστατικό του, ανακοινώνει με την σύμφωνη γνώμη της Γενικής Συνέλευσης εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, και εξελεγκτικής επιτροπής. 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 5 το απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου η οποία βρίσκεται στο κτιριακό συγκρότημα του ανοικτού θεάτρου Χώρας Καλύμνου,

Στις εκλογές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

Όσοι από τους εγγεγραμμένους επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκλογές σαν υποψήφιοι για το Δ.Σ. του συλλόγου, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση έως 28 Δεκεμβρίου 2012, στο Δικηγορικό Γραφείο του κυρίου Σταύρου Σάμιου, δικηγόρου και νομικού συμβούλου του Συλλόγου «ΥΔΝΑ», ο οποίος έχει αναλάβει την συγκεκριμένη διαδικασία.

Σας ζητάμε να στηρίξετε την συνέχιση της προσπάθειας του περιβαλλοντικού Συλλόγου Καλύμνου με την συμμετοχή σας στις εκλογές.

Σας ευχαριστούμε

Το προσωρινό Δ.Σ. του Συλλόγου

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version