Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των Λάιονς Ρόδου

Η λέσχη των Λάιονς Ρόδου μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου για μια της πρωτοβουλία και τη συγχαίρουμε για την κοινωνική της προσφορά.

 

*

Η λέσχη Lions ΗΛΙΟΥΣΣΑ ΡΟΔΟΥ, συνεχίζοντας την κοινωνική και πολιτιστική της προσφορά στην πόλη μας, τοποθέτησε ειδικούς σηματοδότες στις κεντρικές διαβάσεις πεζών, σεβόμενη ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΠΕΖΟ ,ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ. Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αναβοσβήνουν 48 φορές το λεπτό, με κολώνα σε ζέμπρα, προειδοποιώντας τον οδηγό ότι πλησιάζει σε διάβαση πεζών, για να ανακόψει ταχύτητα, (ειδικά τις νυχτερινές ώρες, που οι διαβάσεις δεν είναι ευδιάκριτες) και τον πεζό, ότι εκεί υπάρχει διάβαση και δύναται να διασχίσει τον δρόμο με ασφάλεια.
Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 6μ.μ. η Λέσχη θα εγκαινιάσει το έργο της, στο κεντρικότερο σηματοδότη, αυτόν έξω από την Τράπεζα Ελλάδος.
Καλόν είναι, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες απο σωματεία και ιδιώτες ,να ενθαρρύνονται και να επικροτούνται.
Η παρουσία  όλων μας, θα δώσει κουράγιο και δύναμη ,στην Λέσχη LIONS ΗΛΙΟΥΣΣΑ να προσφέρει πάντα ,όπως και όσο μπορεί, στον τόπο μας.
Τα εγκαίνια θα τελεσθούν παρουσία των αρχών της πόλης μας.

 

εκ του Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Πένη Βαλάκη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version