Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γ. Γαλουζής: Κύριε δήμαρχε, με «τερτίπια-κόλπα» προσπαθείτε… Κύριο

Ο επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης κύριος Γιάννης Γαλουζής απαντά στην πρόσκληση του δημάρχου να προωθήσουν έργα του Δήμου οι αντιπολιτεύσεις

 

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 23/10/2012  

Αρ. Πρ.16

Προς: Δήμαρχο Καλυμνίων

Κο Διακομιχάλη Δημήτριο

 

Κοιν: ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: Απαντητική επιστολή στην με αρ. πρ. 23612/22-10-2012 επιστολή σας.

Κύριε Δήμαρχε,

Ακόμα και τώρα στην δύσκολη περίοδο, που διέρχεται ο Ελληνικός λαός, εσείς με πολιτικά «τερτίπια – κόλπα» προσπαθείτε να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας ως δημοτική αρχή για την πλήρη τελμάτωση όλων των σοβαρών προβλημάτων, που  απασχολούν σήμερα το νησί. Σπασμωδικές κινήσεις, μύχιες σκέψεις, αυταρχισμός και αποπροσανατολιστικές πρακτικές προσπαθούν να συνθέσουν ένα άλλο πρόσωπο μιας ανοργάνωτης, αναποτελεσματικής και παθητικής δημοτικής αρχής. Δέσμια των πολλαπλών προεκλογικών της υποσχέσεων – ρουσφετιών – προσπαθεί να αναδεικνύει τα μικρά σε μεγάλα, θάβοντας συγχρόνως τα μεγάλα σε λογικές υπαιτιότητας και συνευθύνης των άλλων.

Εμάς κύριε Δήμαρχε δεν μας επέλεξε ο Καλυμνιακός λαός, για να συγκυβερνήσουμε μαζί σας, εμείς προτείνουμε και σεις εκτελείτε, εάν θέλετε, κάθε άλλη αποπροσανατολιστική κίνηση – όπως αυτή η επιστολή σας- εκθέτει εσάς και το ανύπαρκτο έργο σας. Μείνετε στον ρόλο, που σας προσδιορίζουν οι δημοκρατικές διαδικασίες δια της ψήφου του λαού, όπως μένουμε και εμείς στον δικό μας. Για το ποιος λέει ανακρίβειες και κοροϊδεύει τον Καλυμνιακό λαό υπάρχει ήδη σχηματισμένη άποψη στους πολίτες, όπως π.χ. αυτεπιστασία…

Περιττό να τονίσω ότι στο ΕΣΠΑ η ΔΕΥΑ Ρόδου ενέταξε έργα ύψους 38.432.216 ευρώ, η ΔΕΥΑ ΚΩ 39.465.461 ευρώ και η ΔΕΥΑ Καλύμνου 361.000 ευρώ (στοιχειά Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – ενταγμένες πράξεις ΕΔΑ). Εάν δε σας ρωτούσαμε για ποια έργα – εκτός του Leader αλιείας που είναι έργο των ψαράδων – ομοσπονδία παράκτιας αλιείας - έχει εντάξει ο δήμος Καλύμνιων στο ΕΣΠΑ, θα εισπράτταμε ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ. Απλά παραδείγματα απραξίας και αναποτελεσματικότητας της δημοτικής αρχής. Τα σχόλια περιττεύουν….

Ο επικεφαλής της

ελάσσονος αντιπολίτευσης

Ιωάννης Α. Γαλουζής

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Το μότο του κάθε πολιτικού...φύγε εσύ να μπώ εγώ...!
    Κάποιος θα την πληρώσει στο τέλος, όπως παν τα πράγματα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version