Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ. Κασσάρας σε Κω και Κάλυμνο 10 – 13/2/11 Κύριο

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας,  την Πέμπτη 10.2.2011, και μετά το πέρας των κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων,  περιόδευσε το τριήμερο 10.2 έως 13.2.2011 στην Κω και την Κάλυμνο,  με σκοπό την άμεση επικοινωνία  με τους συμπατριώτες του και φορείς των νησιών.

 

Στα πλαίσια αυτά, επισκέφθηκε  την Παρασκευή 11/2  τον Δήμαρχο της Κω,  κ. Κώστα Καΐσερλη,  τον έμπειρο πολιτικό της τοπικής, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής και είχε μαζί του  μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για την προοπτική ανάπτυξης των νησιών.

Στη συνέχεια, παραβρέθηκε στη γιορτή - κοπή πίτας  των εργαζομένων στο Δήμο της Κω, ανταλλάσσοντας ευχές με πολλούς φίλους. Στην Κω είχε την ευκαιρία, μέσω της Δημοτικής Τηλεόρασης, να αναπτύξει τις σκέψεις του  για  τον νέο Νόμο της  Υγείας, καθώς και για την γενικότερη πολιτική κατάσταση.

Το  Σάββατο 12/2, μετέβη στην Κάλυμνο για πολλαπλές συσκέψεις που απέφεραν και σημαντικά αποτελέσματα.

Η ημέρα ξεκίνησε με την υποδοχή του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Δημητρίου Χαλκιώτη και τη σύσκεψη που ακολούθησε στο γραφείο του αερολιμενάρχη κ. Ματθαίου Δαγιάση, με την παρουσία του προέδρου της ΑΝΕΚ κ. Λελέκη και του  συμπατριώτη ναυπηγού  κ. Ψαρομπά. Στην  πολύ αποδοτική αυτή σύσκεψη, διευθετήθηκαν τρέχοντα προβλήματα  της ακτοπλοϊκής ενδοεπικοινωνίας των νησιών της περιοχής μας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γραφείο Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς Καλύμνου, όπου ο κ. Χαλκιώτης έδωσε  οδηγίες για την καλύτερη λειτουργία του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Γιώργος Κασσάρας  πήρε μέρος στη σύσκεψη των φορέων του νησιού, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου και  διοργανώθηκε από τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη κ.κ. Παΐσιο, τον  Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής Βουλευτή κ. Δημήτριο  Κρεμαστινό, την Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Μένη Μαλιώρη  και τον Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Δημήτριο Διακομιχάλη. Αφού αναλύθηκε το όλο πρόβλημα, αποφασίσθηκε η άμεση λειτουργία Κέντρου Πρόληψης στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, ως πρώτο βήμα στην προσπάθεια καταπολέμησης  της μάστιγας  των ναρκωτικών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και για το ίδιο θέμα, συμμετείχε στην ειδική έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου.

Η ημέρα έκλεισε με παρουσία και χαιρετισμό στην πολιτική εκδήλωση-γιορτή πίτας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, όπου κύριος ομιλητής ήταν  το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου  του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου, Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής  Πολιτικής Δημήτριος Χαλκιώτης.

Η μη πραγματοποίηση του ακτοπλοϊκού δρομολογίου της  Blue Star προς Ρόδο, ακύρωσε την προγραμματισμένη μετάβαση στην πρωτεύουσα του Νομού μας και ο Γιώργος Κασσάρας επέστρεψε την Κυριακή το μεσημέρι στην Αθήνα. (δ.τ.14.2.11)

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version