Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα μηχανή στη ΔΕΗ Καλύμνου, πάμε για καλό… Καλοκαίρι (video) Κύριο

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ Καλύμνου ενισχύθηκε με νέα μηχανή μεγάλης ισχύος.

 

Στο εξής η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι αυξημένη σημαντικά, όπως δήλωσε στην ΑΡΓΩ ο διευθυντής του εργοστασίου κ. Σταύρος Ρωμανός. Επομένως, το Καλοκαίρι η Κάλυμνος θα έχει επάρκεια ηλεκτρικού ρεύματος.

Βέβαια το εργοστάσιο αυτό είναι υπομονάδα της Κω και η ηλεκτροδότηση της Καλύμνου εξαρτάται βασικά από το γειτονικό μας νησί. Όμως οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, που είχαμε πέρσι, εκ περιτροπής ανά περιοχή επειδή η κατανάλωση ξεπερνούσε τις δυνατότητες των μηχανών, φέτος δεν θα συμβούν. Εξαιρούνται βέβαια οι διακοπές εξαιτίας κάποιας βλάβης, αν αυτή προκύψει.

Η μηχανή έφτασε στην Κάλυμνο στις 16.2.11. Η βάση που θα τη δεχτεί είναι ήδη έτοιμη, αλλά η ολοκλήρωση της εγκατάστασης θα χρειαστεί περί τους τέσσερις μήνες. Εξάλλου, οι ανάγκες της Καλύμνου θα αυξηθούν και πάλι το Καλοκαίρι. Μέχρι τότε το εργοστάσιο θα είναι πανέτοιμο.   

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version