Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σάκης Ζερβός & Νικ. Πλάτσης οι νέοι δ.σ. της αξ. αντ/τευσης Κύριο

Μετά τις παραιτήσεις του Φ. Χριστοδούλου και του Γ. Ρούσσου, του ιδρυτή της παράταξης, οι αλλεπάλληλες παραιτήσεις των επιλαχόντων δημ. συμβούλων φέρνουν στα έδρανα του δημ. σ/λίου τους κ.κ. Σάκη Ζερβό και Νικόλα Πλάτση.

Η κα. Ειρήνη Χαλκίτη δήλωσε γραπτώς στον κ. δήμαρχο ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της δημ. σ/λου για προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους.

Ακολούθως ο κ. Αποστόλης Τρουμουλιάρης, σήμερα, 4/10/12, που πήρε τη γραπτή πρόσκληση του κ. δημάρχου, αμέσως απάντησε, επίσης γραπτώς) ότι δεν επιθυμεί να καταλάβει τη θέση δημ. σ/λου για «προσωπικούς-πολιτικούς λόγους» (το κείμενο της παραίτησης είναι πανομοιότυπο με αυτό των κ. Ρούσσου και Χριστοδούλου).

Ο κ. Κάτρης Μιχάλης, τον οποίο όρκισε μάλιστα ο κ. δήμαρχος σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημ. σ/λίου, τελεί υπό παραίτηση έπειτα από πιεστικές υποδείξεις που του έγιναν από την παράταξη του, την αξ. αντ/τευση, ότι δεν μπορεί να είναι δημ. σ/λος και ταυτόχρονα βασικός προμηθευτής του Δήμου (σε καύσιμα).

Ο κ. δήμαρχος παρέκαμψε τον περιορισμό που θέτει ο νόμος, αλλά η αξ. αντ/τευση φοβάται ότι στο άμεσο μέλλον είναι πολύ ενδεχόμενο να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα, το οποίο βέβαια θα εκθάσει κατά σειράν ευθύνης το κ. Δήμαρχος και τον ίδιο τον κ. Κάτρη, αλλά ευθύνη θα φέρει, έστω τυπικά, και η παράταξη του νέου αρχηγού του κ. Μαστροκούκου. Μπροστά λοιπόν στο δίλημμα  δημ. σύμβουλος ή προμηθευτής του Δήμου, έγκυρες πληροφορίες φέρουν τον κ. Μιχ. Κάτρη να προτιμά το δεύτερο – που είναι βέβαια και το πιο λογικό.

Μετά τις παραιτήσεις της κας Ειρ. Χαλκίτη και του κ. Απ. Τρουμουλιάρη σειρά έχει ο κ. Σάκης Ζερβός, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα δεχτεί το αξίωμα του δημ. σ/λου. Μετά δε την παραίτηση του κ. Κάτρη σειρά στη λίστα έχει ο κ. Νικ. Πλάτσης (ακολουθούν οι Β. Ψαρομπάς, Μ. Μαμουζέλος, Π. Σισώη, Α. Τρικοίλης  κ.λπ.)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version