Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κοινωνική προσφορά από το κατάστημα Κωτσόβολος στην Κάλυμνο Κύριο

Το κατάστημα Κωτσόβολος στην Κάλυμνο ανέλαβε μια εντυπωσιακή, αξιέπαινη και πρωτοποριακή πρωτοβουλία: Στηρίξει τα σχολεία της περιοχής σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές αξιοποιώντας ό,τι περιττό και άχρηστο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές  υπάρχει στα σχολεία ή και στα σπίτια μας.

 

Τα σχολεία, καταστήματα, εταιρίες και ιδιώτες αντί να τα στείλουν στη χωματερή τους καταστραμμένους ή πεπαλαιωμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους, να τους δώσουν στο Κωτσόβολο, ώστε η εταιρία να προσφέρει στα σχολεία νέους υπολογιστές.

Η εταιρία Κωτσόβολος αποδεικνύει ότι ξέρει να λέει ευχαριστώ στην κοινωνία που την στηρίζει ως αγοραστικό κοινό, και ανταποδίδει τη στήριξη όχι μόνο με τις τιμές και τις ευκολίες πληρωμής αλλά και με κοινωνική δράση. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε  τον υπεύθυνο για την ευαίσθητη κοινωνικά έμπνευσή του.

Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του καταστήματος Κωτσόβολος στην Κάλυμνο και ευχόμαστε να έχει μιμητές.

*

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλυμνος, 4η Οκτωβρίου 2012

Το κατάστημα Κωτσόβολος στην Κάλυμνο

στηρίζει τα σχολεία της περιοχής!

Το κατάστημα Κωτσόβολος της Καλύμνου αναλαμβάνει να συγκεντρώσει τους υπολογιστές των πολιτών που επιθυμούν με σκοπό να τους επισκευάσει και να τους προσφέρει στα σχολεία του νησιού.

Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος, πιστή στις αξίες της για δημιουργία σχέσεων ζωής με τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, συνεχίζει τις δράσεις υποστήριξης σε όλη τη χώρα και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στην Κάλυμνο.

Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η χώρα το κατάστημα Κωτσόβολος στην Κάλυμνο, στέκεται δίπλα στους μαθητές και προσφέρει στα σχολεία ηλεκτρονικούς υπολογιστές… «σαν καινούριους».

Το κατάστημα της Καλύμνου ζητά από τους συμπολίτες μας αλλά και από ευαισθητοποιημένες εταιρείες που το επιθυμούν, να παραδίδουν μεταχειρισμένους ή με οποιαδήποτε βλάβη ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φορητούς αλλά και σταθερούς, που θέλουν να προσφέρουν στα σχολεία του νησιού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος θα αναλάβει στη συνέχεια να επισκευάσει τυχόν βλάβες και να τους ξανακάνει πλήρως λειτουργικούς, με σκοπό να τους προσφέρει σε σχολεία της περιοχής που τους έχουν ανάγκη.

Οι υπολογιστές θα παραλαμβάνονται καθημερινά, εντός ωραρίου λειτουργίας, από το κατάστημα Κωτσόβολος το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Στράτα («Γέφυρα»). Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 22430-59330 ή 59331 ή 59332

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατάστημα Κωτσόβολος

Πλατεία Στράτα

22430 59330-2  

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version