Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

28 υποψήφιοι για το LEADER Αλιείας στην Κάλυμνο

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου Α.Ε., σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις ιδιωτικές επενδύσεις του τοπικού προγράμματος του άξονα 4 του Ε.Π. Αλιείας 2007 – 2013 (LEADER Αλιείας) υποβλήθηκαν συνολικά 28 επενδυτικές προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 4.406.840,74€

 

Σημειώνουμε ότι ο προϋπολογισμός που αναφέρεται είναι αυτός που αναγράφεται στην εξωτερική πλευρά των σφραγισμένων φακέλων και ενδέχεται να διαφέρει μετά την αποσφράγισή τους. Υπενθυμίζουμε ότι ο διατιθέμενος ενδεικτικός προϋπολογισμός της Πρόσκλησης είναι 4.131.818,18€. Άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αξιολόγησης όπως περιγράφονται αναλυτικά στο τεύχος της προκήρυξης και προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε περίπου δύο μήνες.

Ο αριθμός των υποβληθεισών προτάσεων κρίνεται ικανοποιητικός καθώς υπερκαλύφθηκε ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης ενώ το επενδυτικό ενδιαφέρον στρέφεται σε όλους τους τομείς της οικονομίας που αποτελούσε και τον κύριο στόχο του τοπικού μας προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, 28ης Οκτωβρίου 72 ΡΟΔΟΣ, τηλ. 2241075323 και στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.ando.gr. (δ.τ. ΑΝΔΩ)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version