Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μουσική βραδιά για τις υποτροφίες των «Τριών Ιεραρχών» Κύριο

Το σωματείο υποτροφιών «Οι Τρεις Ιεράρχες» είχε την τιμητική του ανήμερα του Χριστού, 6.7.12, στη μουσική βραδιά που διοργάνωσαν οι γυναίκες του Αγ. Γεωργίου Πανόρμου, με επικεφαλής την κα. Μαρία Μουσσά-Μαγκλή, η οποία διέθεσε το μεγάλο υπαίθριο χώρο του καφενείου της (πρώην Γ. Κίτσου).

 

 

Ο κόσμος ξεπέρασε τους 500. Έγινε το αδιαχώρητο, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρόγραμμα της βραδιάς. Η εντυπωσιακή αυτή προσέλευση του κόσμου οφείλεται, πρώτα και κύρια στο σπουδαίο και μεγάλης κοινωνικής σημασίας έργο που προσφέρουν οι «Τρεις Ιεράρχες», σωματείο το οποίο ίδρυσε και διευθύνει, εδώ και δεκαετίες οι φιλόλογος κα. Πολύμνια Θεοδωρίδου-Μαμή, της οποίας ο ρόλος στη λειτουργία του είναι καθοριστικός.

Για την εκδήλωση της 6.7.12 το έργο του σωματείου συνέδραμαν οι γυναίκες του Αγ. Γεωργίου, οι οποίες προσέφεραν τους μεζέδες για να στηρίξουν το σωματείο. Διευθύνουσα της βραδιάς ήταν η ιδιοκτήτρια του καφενείου. Αλλά πολιτιστική βραδιά δε θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τη μουσική, και αυτό το καλλιτεχνικό μέρος το ανέλαβαν αφιλοκερδώς Καλύμνιοι οργανοπαίκτες και τραγουδιστές, πάνω από δεκαπέντε, με επικεφαλής τη μεγάλη Καλυμνιά τραγουδίστρια Καίτη Κουλλιά. Η βραδιά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, γι’ αυτό και κράτησε μέχρι τις 3 η ώρα τα ξημερώματα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος. Την οργανωτική πρωτοβουλία της ιδιοκτήτρια του καφενείου, που δήλωσε ότι κάθε καλοκαίρι θα οργανώνει μια τέτοια πολιτιστική-ανθρωπιστική βραδιά, την συνέδραμαν, όπως τόνισε με έμφαση η ίδια στο χαιρετισμό της ,«οι απλοί άνθρωποι, ο φτωχός κόσμος. Οι πλούσιοι δεν…» 

(Η ΑΡΓΩ μπόρεσε να παραστεί μόνο στο ξεκίνημα της μουσικής βραδιάς για μισή ώρα) 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Α- ΚΡΑΤΟΣ- πολιτισμός, Μπράβο!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version