Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιφυλάσσει εκπλήξεις η έκθεση καλλιτεχνών Καλύμνου (31 φωτο) Κύριο

Η Έκθεση είναι ανοικτή καθημερινά, στο ισόγειο του Βουβάλειου 1ου Δημ. Σχολείου Πόθιας (Παρθεναγωγείου), το πρωί τις 10π.μ.-1:30΄μ.μ. και το απόγευμα 7:30-10μμ., μέχρι τις 12 Αυγούστου.

 

Πολλοί ταλαντούχοι Καλύμνιοι καλλιτέχνες  εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες τους με τις αξιοθαύμαστες δημιουργίες που έχουν να επιδείξουν ως παραγωγή της χρονιάς. Δίπλα στη ζωγραφική ποικίλων θεμάτων (αγιογραφίες, τοπία κ.λπ.), υπάρχει και φέτος η καθιερωμένη πια ετήσια έκθεση φωτογραφίας.

Μαζί με τη ζωγραφική και τη φωτογραφία, οι καλλιτεχνικές κατασκευές, με ποικίλα υλικά (γυαλί, ξύλο, πέτρα κ.α.), σε ένα πολύ ευρύ φάσμα δημιουργικής έμπνευσης, φαντασίας, δεξιοτεχνίας και ευαισθησίας, κατέκτησαν φέτος το μεγαλύτερο από το διαθέσιμο χώρο του Παρθεναγωγείου και έκαναν την περιήγηση στην έκθεση μια ευχάριστη καλοκαιρινή νότα.     

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version