Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Αύγουστος 2002

 

-           -  Ο Δήμος  ξεκίνησε την κατασκευή των σφαγείων στα Γιαννοχώραφα πριν 7-8 χρόνια και το έργο είναι ακόμα ημιτελές. Για να βολέψει την κατάσταση αποφάσισε να τα επισκευάσει τώρα, αλλά η Νομαρχία απαιτεί αυστηρές προδιαγραφές για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

 

-          -  Με σαγιονάρες και σορτσάκια εμφανίζονται στα Δημ. Συμβούλια δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες όχι μόνο στις συνεδριάσεις, αλλά και όταν ο Δήμος υποδέχεται υπουργούς, αρχηγούς κομμάτων και άλλες προσωπικότητες. Αυτό λέγεται απλή αμφίεση ή έλλειψη σεβασμού σε πρόσωπα και θεσμούς ;

 

-          -  Το Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Επαρχίας Καλύμνου ανακοίνωσε ότι του χορηγήθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση η άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

 

-           - Το Σωματείο ΑΜΕΑ της Επαρχίας Καλύμνου καταγγέλλει με έγγραφο του προς τον έπαρχο κ. Ζερβό την  “ανεξέλεγκτη παροχή ποσοστού αναπηρίας”  καταλογίζοντας  την αυθαιρεσία αυτή στην Π/θμια Υγειον. Επιτροπή Καλύμνου, η οποία εκδίδει γνωματεύσεις  “που σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”. Ο αριθμός των ατόμων με ειδικές ανάγκες αυξάνεται πλασματικά, ανεβαίνει ο ετήσιος προϋπολογισμός του Γραφείου Πρόνοιας σε δυσθεώρητα ύψη, γεγονός που αποβαίνει εις βάρος των πραγματικών ΑΜΕΑ.

                                                                                                                                         Ματάκι

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version