Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

2η συνάντηση της  Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου για την δράση " Ένα βιβλίο την ημέρα τη βαρεμάρα κάνει πέρα."

Η πολιτική παραπαίει και μας ταλαιπωρεί. Έχουμε ανάγκη από διαλείμματα ψυχικής και πνευματικής ανάσας. Να χαλαρώσουμε και να σκεφτούμε κάτι άλλο.

Το ιστορικό σωματείο με την πολύτιμη, διαχρονικά,  προσφορά του «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» πραγματοποίησε, το απόγευμα της  12ης.9.12, μιαν εξαίρετη λογοτεχνική βραδιά παρουσιάζοντας το βιβλίο κ. Κώστα Χατζηαντωνίου «Αγκριτζέντο» (ο αρχαίος ελληνικός Ακράγας, αποικία των Ροδίων στη Σικελία), παρουσία του ιδίου του συγγραφέα.

διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λέρου

Διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα ανακοίνωση του Αναγνωστηρίου Καλύμνου «Αι Μούσαι» με την οποία το διοικητικό συμβούλιο γνωστοποιεί ότι είναι έτοιμο το λεξικό του γλωσσικού ιδιώματος της Καλύμνου.

Γράφει ο κ. Βασίλης Χατζηβασιλείου, Δικηγόρος-Ιστορικός

Αποσπάσματα από το «Χρονικόν» του Γεωργίου Φραντζή.

Θεσσαλονίκη, 26 Μαΐου 2012, 7μμ, στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, στο περίπτερο εκδόσεων ΖΗΤΗ, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Στέλιου Χαλκίτη ΜΑΡΓΚΙΝΟΥΣ ΜΟΡΙΟΥΣ.

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων και η «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» παρουσιάζουν, σήμερα 23.5.12, το μυθιστόρημα Agrigento του Δωδεκανήσιου συγγραφέα-λογοτέχνη Κ. Χατζηαντωνίου, στην αίθουσα της Δωδεκανησιακής Εστίας, Υψηλάντου 143-145, στον Πειραιά, στις 7μμ.

Από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το Διαγωνισμό Διηγήματος «Θάλασσα από λέξεις»:
 

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version